23948sdkhjf
Del siden

Gastech-Energi A/S

Din samarbejdspartner når det gælder miljørigtig varme til private og erhverv

Vi skal være nemme at arbejde sammen med – det er mottoet hos Gastech-Energi. Derfor er hver en enkel medarbejder i vores team opsat på altid at levere god og professionel assistance til vores forhandlere. Du kan altid få fat på os, og vi tager ansvar for hele vores produktlinje.

Gastech-Energi er specialister i:

Vi har et stort netværk af servicekunder, hvor der altid vil være nogle, der står og mangler en ny varmeinstallation. Denne forretning videreformidler vi til vores samarbejdspartnere; VVS-installatørerne.

En solid samarbejdspartner

Med vores 160 medarbejdere og mere end 90 kørende serviceværksteder er vi altid klar til at servicere vores samarbejdspartnere. Samtidig tilbyder vi også hjælp med uddannelse og marketing. Hos Gastech-Energi kan vi arrangere installationskurser, tekniske kurser, servicekurser eller salgskurser for vores samarbejdspartnere, hvis de ønsker det. Det samme gælder for hjælp med annoncemateriale, markedsføringsmaterialer, udstillinger, artikler eller andet materiale.

Kontakt os på telefon 8742 5959 eller send en mail til salg@gastech.dk hvis du ønsker at vide mere om vores produkter, og dine fordele ved et samarbejde med Gastech-Energi.

Gastech-Energi A/S
Sindalsvej 8
8240 Risskov
Danmark
CVR nummer: DK15742984
P nummer: 1002974758
160
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.127