23948sdkhjf
Del siden

Alumeco A/S

Aluminium Solutions

Aluminiumplader, aluminiumstænger, aluminiumrør, aluminiumprofiler og aluminiumcoils: Aluminium er vores verden.

Med et omfattende lager og eget servicecenter er vi gearet til at imødekomme langt de fleste ønsker indenfor aluminium med dag til dag levering.

Vores produktudvalg er stort, og vi leverer både standard og customized løsninger til et væld af brancher, herunder bygge-, transport- samt shipping og offshoreindustrierne. Du kan se eksempler herpå via vores mange cases.

Har du særlige opgaver, kan vi løse dem med vores stab af specialister og tekniske rådgivere. Vi sikrer, at du altid får den rigtige løsning, det bedste produkt til tiden og dér, hvor vi har aftalt. Hos os er kunden altid i centrum. 

 

Alumeco.dk - Din kundeportal

Alumeco.dk er din online kundeportal, hvor du altid har adgang til Min Side samt vores webshop.

I webshoppen tilbyder vi dig over 2.000 standardprodukter samt mulighed for online bestilling af savede plader og stænger på fixmål. Det giver dig den bedste forudsætning for at få afsluttet dine bestillinger hurtigt og nemt – og på præcis det tidspunkt der passer dig.

Samtidig er priser samt lagerbeholdninger tilknyttet alle produkter altid opdaterede, så du kan følge med i den aktuelle status.  

Hvis du endnu ikke har et login til alumeco.dk, skal du blot udfylde denne formular, så opretter vi straks en bruger til dig. 

 

Viden og virkelige eksempler

På alumeco.dk har du også altid adgang til vores store udvalg af vidensbaserede artikler om alt fra korrosion til profildesign og anvendelse af 3D-prototyper. 

Herudover finder du et bredt udvalg af cases, der viser spændende projekter og anvendelser inden for: 

 

Rødmetaller

Har du brug for kobber, messing, bronze eller zink?

Se Metalcenter Groups store udvalg online eller ring direkte på tlf. +45 63 12 88 00.

Alumeco A/S
Næsbyvej 26
5000 Odense C
Danmark
CVR nummer: DK19851974
P nummer: 1004017635
240
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313