Risskov Entreprise A/S

Risskov Entreprise A/S – et ungt firma med megen erfaring.

Firmaet Risskov Entreprise A/S har eksisteret siden maj 2012, og opstod som en udspringer af Risskov Tømrer- og Snedkerforretning.

Som firma udfører Risskov Entreprise A/S bygge- og anlægsopgaver i stor-, hoved- og totalentreprise. Firmaet er ejet af Bent Brøndum og Niels Chr. Eriksen.

Niels Christian Eriksen fungerer som den daglige leder.  

Sammen har de to mange års erfaring inden for branchen, og er i høj grad medvirkende til, at Risskov Entreprise er et firma, der står for kvalitet, ærlighed og byggeri til tiden.

Fundamentet for Risskov Entreprise er et stort netværk af gode og solide underentreprenører. Dette netværk har i høj grad været medvirkende til, at Risskov Entreprise udfører og har udført mange gode og spændende opgaver primært i Aarhus / Østjylland

”Vi har en strategi om at være tæt på vores kunder. Dette virkeliggør vi ved – både tidligt, midtvejs og sidst i byggeforløbet - at evaluere med bygherren. På den måde sikrer vi, at vi agerer langt bedre i forhold til bygherres forventninger. Fremgangsmåden, der udføres på baggrund af et koncept udviklet af firmaet Bülows Management, har vist sig at være en stor succes med meget positive tilbagemeldinger fra diverse bygherrer.”


Fakta om Risskov Entreprise A/S

Adresse
Risskov Entreprise A/S
Viengevej 1
8240 Risskov
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86211322

CVR nummer: DK34485631

P nummer: 1000000000

Ansatte: 1-5

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Niels Christian Eriksen

Send til en kollega

0.164