University College Nordjylland

UCN act2learn TEKNOLOGI er en del af University College Nordjylland, og arbejder målrettet med forretningsudvikling i byggebranchen hos alle byggeriets aktører.

Vi er en vigtig medspiller på det nye marked, som byggebranchen i dag agerer i. De øgede krav om bl.a. digitalisering bevirker, at der er et stadigt stigende behov for opkvalificerende kompetencetiltag og udvikling af langsigtede strategier. Sådanne udviklingstiltag er netop nogle af vores kerneydelserne.

UCN act2learn TEKNOLOGI spænder ikke alene over udvikling af hele byggebranchens værdikæde, men også over hele arbejdsgangen i den enkelte organisation. Vi opkvalificerer både små og store organisationer, og arbejder med alt fra det strategiske til det mere operative.

Dette fokus gør, at vi tilbyder kerneydelser i alt fra konsulentbistand, projekt- rådgivning og et bredt udvalg af kurser. Tre kerneområder der alle varetages gennem en bred vifte af erfarne specialister, konsulenter og undervisere.

Udover byggebranchen beskæftiger vi os i UCN act2learn TEKNOLOGI også med kompetenceudvikling målrettet IT og Designområdet.

Kompetenceudvikling ifølge jeres behov
Sammen med dig og din virksomhed udvikler vi virksomhedstilpassede forløb med kompetenceudvikling ift. jeres behov. Vi begynder med en kompetenceafklaring og undersøger finansieringsmulighederne. Herefter udvikler vi et forløb, der præcist matcher de uddannelsesbehov, I har for at udvikle virksomheden.

Fakta om University College Nordjylland

Adresse
University College Nordjylland
Sofiendalsvej 60
9200 Aalborg SV
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 72691693

Fax: +45 72695001

CVR nummer: DK30843126

P nummer: 5798000554

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dorte Marie Frilund Møller
Afdeling: UCN act2learn TEKNOLOGI
Stilling: Konsulent

Hanne Lendal
Stilling: Salgsleder og Forretningsudvikler

Vicki Banch Friis Frederiksen
Direkte telefon: +45 72691734

Send til en kollega

0.273