23948sdkhjf

marius hansen facader a/s

Med højtudviklede profilsystemer som grundlag, samt stor erfaring i projektering og lukning af facader, er marius hansen facader a/s din optimale partner i alle faser, lige fra projektering til den færdige montering.

Facadesystemer
Æstetik, kvalitet og synlig præcision er grundpillerne i enhver løsning fra marius hansen facader a/s. Hos os går den teknologiske udvikling hånd i hånd med de stolte håndværkstraditioner, som firmaet blev bygget på i 1926- og det er en af grundene til, at vi i dag er en af Danmarks førende facadeentreprenører.

Vi lægger stor vægt på, at alle projekter, vi er involveret i, forløber planmæssigt fra tilbudsgivning til produktion og montage. Derfor sikrer vi ikke kun, at vi selv er på forkant med udviklingen i branchen, men også at vores underleverandører er det. Kun på den måde kan vi levere de funktionelle og kreative løsninger, vi er kendte for. marius hansen facader a/s leverer og monterer primært alufacadepartier som færdige systemleverancer fra Aluprof S.A., som er blandt de største producenter inden for aluminium.

Udover facadepartier leveres og monteres der ligeledes en lang række specialprodukter, som indvendige glasvægge, vindfang i glas med tilhørende automatikdøre, samt opgaver vedrørende ”den 5. facade” ovenlys i glas og aluminium. Du kan se mere om, hvem vi har hjulpet i vores referencer.

Lidt historie...
Den 17. december 1926 startede vogn- og beslagsmed Marius Hansen firmaet i en baggård på adressen Istedgade 10-12 i Århus. Senere flyttede firmaet til Jægergårdgade, hvorfra virksomheden blev indtil 1973. I 1973 flyttede den oprindelige smedeafdelig til Stormosevej i Hasselager. I dag holder marius hansen facader a/s til på Blytækkervej i Viborg.

Fakta om marius hansen facader a/s

Adresse
marius hansen facader a/s
Blytækkervej 6
8800 Viborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 87380700

Fax: +45 86282036

CVR nummer: DK35867678

P nummer: 1009836051

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Amalie Kirkegaard
Direkte telefon: +45 87 38 07 29

Send til en kollega

0.158