23948sdkhjf

ModulBad

Hvert år ruller mere end 1000 præfabrikerede badekabiner ud fra ModulBad i Ringsted. Badekabinerne leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen – emballerede og med forseglede åbninger, så de er lige til at tage i brug. Selv montage og tilslutninger sker helt uden at åbne til badeværelset. En gevinst for enhver arkitekt, entreprenør eller bygmester, som vil spare tid og penge – og ikke mindst undgå alle de kendte fejl og følgeskader, der desværre ofte stadig opstår i forbindelse med pladsopbyggede badeværelser.

Forkert fald på gulvet, revner, utætte samlinger og rørgennemføringer er stadig blandt de hyppigste fejl og skader.

Designet er op til dig
Igennem årene har Modulbad leveret færdige badeværelser til et utal af byggerier. Fra hoteller, ældreboliger, kollegier og sygehuse til rækkehuse, etagehuse, typehuse – og sågar arkitekttegnede enere. Produktprogrammet spænder bredt og omfatter både lette kabiner til direkte montage på etagedækket og selvbærende tårnkabiner, som f.eks. kan monteres uden på huset og dermed tilføre beboerne ekstra kvadratmeter.

På designsiden er mangfoldigheden ikke mindre: Vælg selv interiør, farver og stil – og bestem selv om løsningen skal være luksuriøs med alt i kendte mærkevarer, eller om den skal være mere budgetvenlig.

Præfabrikerede badekabiner er en løsning med mange fordele
Badekabinerne leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen – emballerede og med forseglede åbninger, så de er lige til at tage i brug. Selv montage og tilslutninger sker helt uden at åbne til badeværelset.

En gevinst for enhver arkitekt, entreprenør eller bygmester, som vil spare tid og penge – og ikke mindst undgå alle de kendte fejl og følgeskader, der desværre ofte opstår i forbindelse med pladsopbyggede badeværelser.

Produktprogrammet spænder bredt og omfatter både badekabiner til direkte montage på etagedækket og selvbærende tårnkabiner, som f.eks. kan monteres uden på huset og dermed tilføre boligen ekstra kvadratmeter.

At vælge præfabrikerede badekabiner er tidsbesparende under projektering og under den efterfølende montering.

Projekter

Fakta om ModulBad

Adresse
ModulBad
Fredensvej 36
4100 Ringsted

Region
Danmark
Sjælland
Ringsted Kommune

Telefon: +45 70103510

CVR nummer: DK21474878

Kontaktpersoner

Mette Birwe

Vibeke Starup

Send til en kollega

0.234