23948sdkhjf
Del siden

BOXIT Container

Containerudlejning i hele Danmark
BOXIT tilbyder containerudlejning til private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af containere til leje, og med vores fleksible levering kan du typisk have din container på din adresse 2-3 dage efter bestilling.

10, 20 og 40 fods standard container
BOXIT har containerudlejning til privat og erhverv. En 20 fods skibscontainer er det perfekte valg til opbevaring af dine ting, når du skal renovere eller bygge til i din private bolig eller på firmaadressen. Du får en container i en høj kvalitet og til en lav pris. Vi har et meget fleksibelt leveringskoncept og kan levere containeren til dig inden for 2-3 dage fra bestilling.

Isoleret container
Har du behov for midlertidig opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme ting, kan du med fordel leje en isoleret container. En isoleret container beskytter dine ting optimalt, forhindrer kondens, og er perfekt til opbevaring af varer, som ikke tåler fugt.

Flyttecontainer / Flyttebox
Få Xtra tid, når du flytter firmaet eller privat. Vi leverer flyttecontaineren på din adresse, og du fylder den i ro og mag med jeres møbler og flyttekasser. Når det passer dig, og når containeren er fyldt, flytter vi den til din nye adresse, hvor du kan tømme den i dit eget tempo. Flytteboxen giver dig god mulighed for midlertidig opbevaring, hvis I fx flytter firmaadresse og har brug for ekstra lagerplads eller andet, indtil I er helt på plads. Når du har tømt containeren, afhenter vi den efter aftale.

Se evt mere om flytning med en Flyttebox her.

Kølecontainer / frysecontainer
En kombineret kølecontainer og frysecontainer er perfekt til opbevaring af frost- eller temperaturfølsomme varer. Temperaturspændet i containeren strækker sig fra -30 grader til 25 grader celsius.

Se mere om kølecontaineren her.

Lagercontainer
Med en lagercontainer står din container bag overvåget indhegning i en BOXIT afdeling. Du får din egen adgangskode til anlægget og kan tilgå din container, når det passer dig.

Fyrværkericontainer
Leveres med hegn, gitter og meget mere tilbehør. En komplet løsning til opbevaring af fyrværkeri i forbindelse med fyrværkerisalg.

Se mere om BOXIT Container her.

Indret

BOXIT Container som sluse til sikker levering.

Maskinbladet

Bygge Anlægsavisen

Maskinteknik

Byggeri + Arkitektur

Fritidsmarkedet

Installatør

Grønteknik

Food-supply

Retailnews om containere som butikker

Specialdesignet container til bæredygtig energi

BOXIT’s rejse fra udlejning til specialopbyggede containerløsninger

Levering af containere

Framtidens Bygg

BOXIT Produkter

Køle-/Frysecontainer

Salgscontainere

Sidedørscontainere

Isoleret 10 fod container

Flytning af virksomheder

Depotrum

Flytterum

Isoleret container

Flyttecontainer

Flyttebox

40 fods container

20 fods container

BOXIT Container
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK21410888
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281