Schüco International Kg Tyskland

Schüco er markedsleder inden for innovative klimaskærme og er ekspert på områderne vinduer, døre og facader i aluminium og stål. I samarbejde med vores verdensomspændende netværk af partnere, arkitekter, specifikationsansvarlige og investorer udvikler Schüco bæredygtige klimaskærme med fokus på mennesker og deres behov. Dette i harmoni med natur og teknologi.

De højeste krav til design, komfort og sikkerhed kan imødekommes. Samtidig reduceres udledningen af CO2 gennem øget energieffektivitet, og derved skånes de naturlige ressourcer.

Innovativ teknologi og et stærkt partnernetværk
Her skal Schüco ikke kun ses som en leverandør af vindue-, dør- og facadesystemer. Vi er også en værdifuld kontakt for arkitekter, producenter, investorer, udviklere og installatører. Målet er at kunne tilbyde individuelt tilpassede løsninger til private hjem samt til industri- og erhvervsbyggeri.

Hertil findes et bredt produktprogram af høj kvalitet til nybyggeri og renovering, der tilgodeser de højeste kvalitetskrav og relevante normer inden for energieffektivitet, sikkerhed, komfort og design.

Schüco Danmark er en del af den tyske koncern, Schüco International KG. Selskabet og dets forretningsområder aluminium, stål og Polymer leverer specialfremstillede produkter til nybyggeri og renovering, som er designet til at opfylde brugernes individuelle behov i alle klimazoner. Med 4.800 ansatte og 12.000 samarbejdspartnere er Schüco repræsenteret i 80 lande og opnåede i 2014 en omsætning på 1,425 milliarder euro.

Fakta om Schüco International Kg Tyskland

Adresse
Schüco International Kg Tyskland
Stamholmen 149
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 36342200

Fax: +45 36342210

CVR nummer: DK30058364

P nummer: 1012868150

Ansatte: 13

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mette Pedersen
Afdeling: Schüco Danmark
Stilling: Marketing Manager

Send til en kollega

0.274