23948sdkhjf
Del siden

Sundolitt A/S

Sundolitt A/S - a business built on air

Sundolitt A/S har i mere end 50 år leveret isolering og emballage til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. I Danmark har Sundolitt A/S 4 fabrikker, som producerer isoleringsmateriale til byggebranchen og emballager til fiskeri- og fødevarebranchen samt den tekniske industri. Vores isoleringprodukter markedsføres under varemærket Sundolitt og emballageløsningerne under varemærket Sunpack.

Forretningsidé

Vores fokus er at skabe funktionelle og innovative løsninger. Igennem professionel rådgivning, et godt design og en moderne produktion leverer vi professionelle og innovative løsninger, der understøtter vores kunders behov. Vi prioriterer miljøhensyn højt i udviklingen af vores produktportefølge. Vores værdisæt er ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed, som gennemsyrer vores hverdag.

Sundolitts historie

Sundolitts moderselskab, Brdr. Sunde blev grundlagt i 1917 i Ålesund i Norge. Siden er produktportefølgen blev udviklet, og der produceres i dag en lang række produkter i EPS – ekspanderet polystyren – som er grundstammen i Sundolitt gruppens produktion i Skandinavien.

Sundolitt Danmark blev etableret i 1964 i Viborg, hvor man startede produktion af isolering. Senere kom fabrikkerne i Slangerup og Billund.

Sundolitt Danmark har i dag fabrikker i Slangerup, Viborg, Billund og Brønderslev.

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
CVR nummer: DK35909117
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281