23948sdkhjf
Del siden

Badelement A/S

PERFEKTION SOM STANDARD

Badelement er Nordens største producent af bæredygtige badekabiner. Vi beskæftiger 680 medarbejdere på vores 3 fabrikker og 2 støberier, som årligt producerer og leverer omkring 10.000 badekabiner til det nordiske byggemarked. Projekterne har størrelser fra 20 badekabiner op til 5-600 stk.

Vi leverer perfektion i præfabrikerede badekabiner: Skræddersyet til hvert enkelt projekt, monteret med kvalitet og tilrettelagt ud fra vores uovertrufne knowhow og erfaring, med ekstraordinær service fra projektering til de færdige badekabiner er leveret just-in-time, monteret og godkendt.

Godkendt til bæredygtigt byggeri
Vores badekabiner er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri såvel som DGNB- og BREEAM-certificeret byggeri. Vi arbejder kun med materialer, der matcher kravene om afgasning, ressourceforbrug, økonomi og meget mere. Blandt andet fordi vi har et team af faste samarbejdspartnere, så vi er tæt på udviklingen af nye produkter. Og fordi vi tror på, at kravene til byggeriet kun bliver skrappere i fremtiden.

Det tætte samarbejde mellem teamets virksomheder er én af grundene til, at Badelement allerede i 2017 kunne opgradere alle vores præfabrikerede badekabiner til bæredygtige standarder – uden at vi af den grund hævede prisen.

Ingen skabeloner
Badelements præfabrikerede badekabiner er alt andet end one-size-fits-all. Hos os kan du få badekabiner med runde hjørner, skrå vægge og med vægge af glas – alt efter hvad du som bygherre ønsker, og hvad arkitekten har tænkt.

Sammen med vores team af faste samarbejdspartnere udvikler og forbedrer vi løsninger og produkter. Med respekt for hinandens krav og procedurer kan vi sikre høj kvalitet, forsyningssikkerhed – og fleksibilitet, når vi skal løse kritiske opgaver.

Læs mere om fordelene ved vores skræddersyede, præfabrikerede badekabiner på badelement.dk

Badelement A/S
Levysgade 14, st.
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK31752469
560
AAA

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344