23948sdkhjf
Del siden

HumanTrust A/S

Hos HumanTrust er vi specialister i rekruttering. Vi gør en dyd ud af at være i øjenhøjde med virksomheder og kandidater. Kun på den måde kan vi udføre vores håndværk med engagement, respekt og ansvarlighed.

Vores omfattende netværk fra mange år inden for rekruttering betyder, at vi er lige dér, hvor mennesker mødes, og muligheder opstår.

Din tillid er vores æressag. Rekruttering er mere end et håndværk – det er også holdninger. Holdninger til de mange mennesker, vi møder hver eneste dag.

Rekruttering og konsulentydelser
Vi udfordrer virksomhederne til at finde det rigtige potentiale.

HumanTrust vil være en ener på sit felt, og vi går vores egne og nye veje, for når vi afdækker kandidaters personlighed, ressourcer og potentiale, vender vi hver en sten.

Det er netop vores respektfulde grundighed, der gør det muligt at matche virksomhed og kandidat så perfekt som muligt.

Vores målsætning er helt konkret. Vores kunder skal opleve en klar merværdi i den konkrete situation, for at vi har gjort vores arbejde godt nok.

Med HumanTrust vil din virksomhed opnå en markant højere hastighed, kvalitet og effekt i rekrutteringsforløbene – samtidig med at den ansættende leder i virksomheden kan beholde sit fokus på den daglige drift og forretningsudvikling.

HumanTrust A/S
Gammel Viborgvej 9A / Vejlevej 27, 1. sal
8381 Tilst, Aarhus
Danmark
CVR nummer: DK35044922
P nummer: 1018283073
9
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344