23948sdkhjf

Jysk Trykprøvning A/S

Jysk Trykprøvning er byggeriets partner inden for energiberegning, trykprøvning, energimærkning, lydmåling og termografi. Med 13 års erfaring udfører Jysk Trykprøvning opgaver for både professionelle og private i hele landet.
 
Jysk Trykprøvning er markedsleder og har en direktør/ejer, der som strategisk formand for brancheforeningen Danske Bygningskonsulenter og teknisk revisor i Energistyrelsen er ekspert i branchen. Professionel rådgivning i projekteringsfasen er derfor en væsentlig del af Jysk Trykprøvnings ydelse til markedet.
 
Stærkt teamwork
 
Fundamentet for virksomheden er stærkt. Det bygger foruden direktøren på en kompetent og højt specialiseret medarbejderstab med en bred vifte af byggetekniske kompetencer. Medarbejderne er godkendte energikonsulenter og har bestået den frivillige uddannelse for trykprøvning, ligesom de har årelang erfaring og en dybdegående forståelse for byggerierne. Virksomhedens projektkultur gør, at store og komplekse opgaver løses på kort tid.
 
ISO Certificeret i energimærkning og trykprøvning
 
Jysk Trykprøvning arbejder både med nybyggeri og renovering og er ISO Certificeret i både energimærkning og trykprøvning. Det giver sikkerhed for et godt og professionelt resultat hver gang. Virksomheden udfører lydmålinger i form af trinlydsmåling, luftlydsmåling, måling af efterklangstid og måling af støj fra tekniske installationer. Med bestået bygningsfysikuddannelse på bygningsakustik, ydes der kompetent rådgivning i forbindelse med målingerne.
 
Virksomheden er kendt for høj kvalitet og aflevering til tiden. Kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikres gennem professionel planlægning.
 
Stærk økonomi og bred opgavepalette
 
Virksomheden har en stærk økonomi og varetager både de helt store projekter med fleksibilitet og professionalisme og de mindre opgaver. Der løses opgaver på hospitalsbyggerier, hoteller, skoler, farmaceutiske virksomheder, kontordomiciler, butikker, restauranter, svømmehaller og i enfamilieshuse. Virksomheden er ISO9001 certificeret.

Læs mere om Jysk Trykprøvning A/S her.

Se alleNyheder

Se alleNyeste kompetencer

Fakta om Jysk Trykprøvning A/S

Adresse
Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel

Region
Danmark
Midtjylland
Syddjurs Kommune

Telefon: +45 86356811

CVR nummer: DK30358678

P nummer: 1013124333

Ansatte: 7

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Simonsen
Direkte telefon: +45 20657240

Vivi Gilsager
Stilling: Direktør, bygningstester, energikonsulent
Direkte telefon: +45 40172342

Send til en kollega

0.281