23948sdkhjf

Led-Tek A/S

LED-TEK A/S er specialister i LED belysningsløsninger til det moderne samfund. Det er vores ambition at være en stærk totalleverandør af bæredygtige LED-belysningsløsninger og -produkter til et bredt spektre af kunder, der udover elinstallatører omfatter såvel danske virksomheder. kommuner, institutioner og boligforeninger. Vi går langt for at sikre, at projekterne følges helt til dørs med korrekt montage og teknisk rådgivning.

LED-TEK tilbyder et fuldt program inden for markedets førende LED-produkter - fra diskrete og stilrene kontorlamper til kraftige industriarmaturer og vej- og parkarmaturer

Vores omfattende sortiment består af:
LED Paneler
Down Light
Indbygningsspot
Skinnespot
High Bay lamper
Flood light
Lysrør
Vejarmaturer
Parklamper
Industriarmaturer
LED strip
Sportsarmaturer 
Fjerkræarmaturer 

For os er det afgørende, at du får den belysning, som giver din virksomhed mest værdi. Der skal hverken være for meget lys eller for lidt. Vi arbejder tæt sammen med kunderne om at afdække deres reelle behov. Sådan sikrer vi, at løsningerne sammensættes optimalt - og at økonomien bliver helt rigtig.
Samtidig har vi som en af branchens mest erfarne aktører stor knowhow inden for projekttilpasset design og bidrager gerne så tidligt som muligt i projekteringsfasen.

Hos LED-TEK laver vi alle nødvendige lysberegninger og står for hele forløbet med ansøgning om energitilskud. Vi leverer den komplette løsning, så du trygt kan koncentrere dig om din egen forretning.

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside.

Se referencer:

Fakta om Led-Tek A/S

Adresse
Led-Tek A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning

Region
Danmark
Midtjylland
Horsens Kommune

Telefon: +45 73841100

CVR nummer: DK32646972

Ansatte: 12

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Steen Svendsen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.172