23948sdkhjf
Del siden

Luminex A/S

Netop rollen som rådgivnings- og samarbejdspartner er væsentlig for os.

Lys er ikke bare lys. Den optimale løsning tager både hensyn til økonomi, miljø, design og ikke mindst, hvordan lyset skal benyttes og af hvem.

Mange års erfaring med etablering af belysning, der netop tager hensyn til energi- og miljøkrav, designønsker, komfort og indeklima, arkitektur mv. gør Luminex til en værdifuld samarbejdspartner og specialiseret rådgiver.

Vi besidder den nødvendige ekspertise og fleksibilitet, der gør det muligt inden for en kort tidsramme, at hjælpe med levering af skræddersyede og færdige anlæg.

Der selvfølgelig lever op til gældende standarder og retningslinjer.

Vores produktsortiment er nøje udvalgt, efter tidens trend, hvad angår efterspørgsel, design, pris, miljø- og konkurrencehensyn.

Luminex tilbyder et fuldt program inden for markedets førende LED-produkter - fra diskrete og stilrene kontorlamper til kraftige industriarmaturer og vej- og parkarmaturer

Vores omfattende sortiment består af:
LED Paneler
Downlight
Skinnespot
Floodlight
Lyskilder
Gadearmatur
Industriarmatur
LED bånd
Sportsarmatur

For os er det afgørende, at du får den belysning, som giver din virksomhed mest værdi. Der skal hverken være for meget lys eller for lidt. Vi arbejder tæt sammen med kunderne om at afdække deres reelle behov. Sådan sikrer vi, at løsningerne sammensættes optimalt - og at økonomien bliver helt rigtig.
Samtidig har vi som en af branchens mest erfarne aktører stor knowhow inden for projekttilpasset design og bidrager gerne så tidligt som muligt i projekteringsfasen.

Hos Luminex laver vi alle nødvendige lysberegninger. Vi leverer den komplette løsning, så du trygt kan koncentrere dig om din egen forretning. Vi er samtidig leveringsdygtige i hele vores LED-sortiment.

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Danmark
CVR nummer: DK37646458
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.25