23948sdkhjf
Del siden

Greenpipe A/S

Greenpipe A/S tilbyder relining af faldstammer og ventilationssystemer herunder :

  • Coating af faldstammer/afløbssystemer
  • Strømpeforing af faldstammer/afløbsssystemer
  • Strømpeforing af ventilationskanaler
  • Enkeltreparationer af svært tilgængelige afløbsinstallationer

Relining af faldstammer og ventilationskanaler sikrer at installationerne bliver som nye uden byggerod, støv og støj.

Greenpipes erfaring med relining

Greenpipe har tilsammen over 50 års erfaring med relining af faldstammer/afløbssystemer, og i 2020 relinede vi faldstammer og afløbssystemer i mere end 1.500 boliger og renoverer med vores 16 teams 3500 boliger årligt.

Greenpipe har udviklet egne maskiner til coating og benytter polyurethan som er testet og godkendt på Teknologfisk institut iht. Kontrolordningen for faldstammer. Dette gør sig også gældende for strømpeforingsløsningen og en kombinationsløsning med både relining og strømpeforing.

Det siger beboerne om Greenpipe

Beboerne i de ejendomme hvor der relines faldstammer/afløbssystemer eller ventilationskanaler roser Greenpipe´s medarbejdere for en høj grad af beboerservice og fleksibilitet under arbejdet. Medarbejderne udviser stor forståelse for at der arbejdes i et privat hjem samtidig med at det er en arbejdsplads.

Innovation og klimavenlighed

Greenpipe er stolte over at bidrage med innovation i den danske byggebranche. Relining er hurtigere, smartere og langt mere klimavenligt end traditionel udskiftning af faldstammer og ventilationskanaler. I forhold til udskifting af faldstammer og ventilationskanaler spares der nemlig ca. 100 kg CO2 pr. lejlighed. Så i 2020 sparede Greenpipe og vores kunder klimaet for udledning150 tons CO 2.

Ejerne bag Greenpipe

Greenpipe er en del af Spolargruppen og WalltoWall Group, som er Nordens største og førende på markedet inden for rørrenovering og spul. 

 

Greenpipe A/S
Ny Vestergårdsvej 17F
3500 Værløse
Danmark
CVR nummer: DK32272207
P nummer: 1015351760
18
AAA
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281