23948sdkhjf

KKS Danmark ApS

KKS Danmark ApS har specialiseret sig i isolering, med særlige kompetencer indenfor træfiberisolering. KKS Danmark er moderselskabet for KKS™Woodfibre, som er udsprunget af KKS Isolering, der har kompetencer og erfaring indenfor en bred vifte af isoleringstyper, såsom:

- Indeklima
- Facader
- akustic 

KKS™Woodfibre er en Cradle to Cradle certificeret træfiberisolering med høj isoleringseffekt, der optager og transporterer fugt, så kondensskader undgås. Den høje isoleringsevne, kombineret med fugttransport og nem anvendelse giver KKS™Woodfiber en række stærke fordele set i forhold til andre isoleringsmaterialer.
KKS™Woodfibre produceres i Sverige og har markeret sig med et varmeledningstal på 0,37.
Produktet udmærker sig derfor med en isoleringsevne blandt de bedste på markedet. Materialet er fugttransporterende, miljørigtigt, energibesparende og nemt at håndtere.

Det var KKS™Woodfibres grønne profil kombineret med et ønske om at levere et mere effektivt produkt, der gør det lettere at være isolatør, der bragte KKS™Woodfibre til Danmark.

For at fremme brugen af træfiberisolering arbejder KKS™Woodfibre sammen med uvildige rådgivere, her iblandt , der er specialist indenfor fugthåndtering.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om vores ydelser og produkter, samt se eksempler på projekter vi har gennemført.

Fakta om KKS Danmark ApS

Adresse
KKS Danmark ApS
Klostergården 5
4400 Kalundborg
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Kalundborg Kommune

Telefon: +45 42440012

CVR nummer: DK32474918

P nummer: 1015568190

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Andreasen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 42909101

Send til en kollega

0.181