23948sdkhjf
Del siden

Ramudden A/S

 

Omtanke. For os betyder dette ord alt.


Omtanke for dig og din sikkerhed på vej- og anlægspladsen. Omtanke for alle som passerer forbi med barnevogne, cykler, biler og til fods. Alle mennesker har ret til et trygt og sikkert miljø. Det er sådan, vi ser det.

Og det er sådan vi tænker, når vi arbejder og udformer vores løsninger.

Vores opdrag er at hjælpe kommuner, myndigheder, entreprenører og anlægsfirma at skabe sikkerhed på og rund på vej- og anlægspladser.

Dette er for at sikre, at de lever op til alle tænkelige krav, som stilles til den nødvendige arbejdsplads- og trafiksikkerhed. Med os som partner kan du trygt fokusere på din kernevirksomhed, hvad enten det er at reparere, vedligeholde eller bygge nyt.

Vi er altid tilgængelige og arbejder døgnet rundt sådan, at din hverdag kan fungere som vanligt. Du får en personlig kontakt og har kort vej til vores veludstyrede afdelinger.

Sammen skræddersyer vi løsninger, som passer til netop dine behov – store som små. Altid med omtanke for dig og din sikkerhed.

Vi sørger for, at du får sikkerhedsudstyret når og der, du har behov for det.

Vi udfører tjenester på stedet og sørger for, at dine medarbejdere får rigtig oplæring i sikkerhed. Vi hjælper også til med at sikre offentlige pladser, der hvor mange mennesker færdes.

”Målet med vores job er at sørge for, at du og alle andre skal kunne komme trygt frem til job og skole om morgenen, og lige så trygt hjem ved dagens afslutning” 

Vi befinder os i dag på 70 steder i Sverige, Norge, Finland, Estland, Danmark og Canada. Ramudden-koncernen omsætter for cirka 1,8 milliarder SEK pr. år og har cirka 800 medarbejdere.

Vores fællesskab og vores arbejdsmåder er gennemsyret af det, vi kalder Ramudden-ånden.

For os betyder, at vi altid er pligtopfyldende mod dig som kunde, sætter medarbejdernes helse og sikkerhed først og skal være bedst til det vi gør.

For dig betyder det, at du får en partner i sikkerhed på vej og arbejdspladsen, som altid gør en ekstra indsats for din skyld.Ramudden A/S
Finervej 7
4621 Gadstrup
Danmark
CVR nummer: DK29511098
P nummer: 1012191053
25
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.3