23948sdkhjf

SustainSolutions

Økonomisk bæredygtige energirenoveringer 

SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.

SustainSolutions tilbyder primært energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover energirenoverer SustainSolutions bygninger, som hører til offentlige og private virksomheder og institutioner.

Læs mere om vores finansieringsmodel >

Forsknings- og udviklingsprojekter 

SustainSolutions er en søstervirksomhed til Smith Innovation ApS, der siden 2009 har arbejdet målrettet med byggeriets udvikling og kommercialiseringen af forsknings- og udviklingsprojekter.

SustainSolutions  udspringer blandt andet af udviklingsprojektet Decentral Komfort (støttet af Markedsmodningsfonden), hvor en række parter, herunder DTU BYG, Ebmpapst Danmark og PLH arkitekter, har udviklet nye ventilationsløsninger.

Læs mere om vores forsknings- og udviklingsprojekter >


Vores tilgang

I SustainSolutions arbejder vi for at gøre byggeriet både grønnere, sundere og mere økonomisk bæredygtigt.

Vi kombinerer dyb og kompetent erfaring fra byggebranchen med en bred og åben tilgang til det at skabe resultater inden for energirenovering med gevinster, der både kan mærkes som besparelser på el- og varmeregningen og ikke mindst mærkes i et forbedret indeklima.

Fakta om SustainSolutions

Adresse
SustainSolutions
Rønnegade 1, 5. sal
2100 København Ø
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 72200866

CVR nummer: DK32337740

P nummer: 1018448803

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.14