23948sdkhjf

Vetter Executive

Overblik & Handlekraft!


Jeg etablerede min virksomhed Vetter Executive i 2006. Virksomheden bygger på mere end 30 års resultater og erfaring med ledelse i danske, nordiske og internationale virksomheder inden for teknologi, Channel Management og Salg. Jeg er Ikke bange for at sætter mig selv i spil samt at fejle og tage ansvar når det gælder.

Jeg brænder for at hjælpe ledere med at (gen)finde en stærk lederrolle i virksomheden. Alt, hvad jeg gør, har det formål at hjælpe erfarne og nye ledere med at indtage lederrollen, skabe resultater og opnå personlig succes – hurtigt! Jeg hjælper med at flytte teoretisk viden over til praktiske og eksekverbare handlinger, der giver resultater.

Jeg er uddannet indenfor ledelse og er herudover Micro instruktør og Datanom. Ligeledes har jeg en del certificeringer i strategi- og analyseværktøjer, Channel Management strategier samt adfærds og kognitive test værktøjer.

Som erfaren ledelseskonsulent tilbyder jeg, individuel eller team sparring i naturen (#4 Seasons Walk in The Park), strategisk rådgivning, Interim Ledelse, markedsanalyser, opbygning af distributions- og partnerkanaler nationalt samt internationalt. Herudover tilbyder jeg salgsudvikling individuelt eller for teams. Foredrag er også en del af min forretning hvor jeg gerne taler om B2B salg, Channel Management samt det, at være leder og bruge naturen til, at reflektere over sin forretning, personlig adfærd samt energiniveau i gode og i svære tider i den organisation man er leder for.

Fakta om Vetter Executive

Adresse
Vetter Executive
Kovangen 420
3480 Fredensborg
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 26207970

Fax: +45 41145722

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Vetter Henrik Vetter
Afdeling: Danmark
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45722 41145722

Søren Qvist
Direkte telefon: +45 2620 7970

Thomas Lindahl
Direkte telefon: +45 22658909

Send til en kollega

0.173