Saxo Solution ApS

Saxo Solution forhandler eksklusive materialer til bygningens klimaskærm.
Naturskifer til tag og facade fra Spanien, samt tagvinduer fra Frankrig. Vore produkter forhandles i Danmark, Norge og Sverige.
Alle produkter fra Saxo Solution er af den absolut bedste kvalitet og med en levetid og æstetik, som er helt unik i forhold til andre byggematerialer.
Vore kunder er professionelle, dvs. håndværkere og byggemarkeder, men også almindelige husejere, der bygger nyt, renoverer eller bygger til.

NATURSKIFER
Saxo naturskifer leveres udelukkende som bedste klasse A kvalitet fra de bedste skiferbrud Spanien. Vore naturskifer er testet iht. den franske LNE norm og opfylder alle krav til byfornyelse. Vi foretager løbende inspektioner i de forskellige skiferbrud og holder meget tæt kontakt til vore leverandører.

TAGVINDUER
Louvre Det Franske Tagvindue, er fremstillet efter gamle håndværksmæssige traditioner, i en kvalitet der matcher naturskiferens og de gode tegltages lange holdbarhed.

HISTORIE
Indehaver og grundlægger af Saxo Solution, Erik Johansen, har forhandlet naturskifer i Skandinavien i mere end 20 år og har været forgangsmand for at få udarbejdet normer og anvisninger for naturskiferens anvendelse som tagdækning.
Erik udviklede i 2007, som den første i Europa, nogle nye metoder for montage af facadeskifre som ventileret beklædning. Anvendelsen af skifer til facader har inden for de seneste år vundet indpas, især på mange af de større boligejendomme fra tresserne og halvfjerdserne, som trænger til et facadeløft.Erik Johansen grundlagde i 1998 Kongebro Natursten A/S, som han solgte til en spansk koncern i 2011.
Siden har Erik videreført sine erfaringer med Saxo Solution, som forhandler naturskifer til tag og facade, og Louvre Det Franske Tagvindue.

Produkter

Fakta om Saxo Solution ApS

Adresse
Saxo Solution ApS
Trautnersvej 6
4180 Sorø
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Sorø Kommune

Telefon: +45 40595286

CVR nummer: DK33883897

P nummer: 1017113972

Ansatte: 2

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Erik Johansen Erik Johansen
Stilling: Indehaver
Direkte telefon: +45 40595286

Send til en kollega

0.146