Altro Danmark

Altro Danmark, der er en del af den svenske koncern Altro Nordic AB, har specialiseret sig i gulvløsninger. Altro tilbyder tre typer gulve for dermed at sikre, at vi kan imødekomme alle dine behov for gulve til dit byggeri.

Vores produktudvalg består af:
- Altro Sikkerhedsgulve: Altro opfandt sikkerhedsgulvet, og vi holder stadigvæk meget af at udvikle nye produkter indenfor dette område. De fås meget slidstærke, alsidige, inspirerende og som specialløsninger. Vores fleksible gulve overstiger de internationale sikkerheds- og hygiejnestandarder og giver en holdbar skridsikkerhed i hele produktets levetid. Med helt op til 42 farver pr. sortiment har du mulighed for at skabe såvel moderne som traditionelle indretningsløsninger, der uden tvivl vil imponere.

- Altro's vinylgulve: Såvel hjemme som på hovedstrøget eller på arbejdspladsen giver Altro’s vinylgulve dig et attraktivt design, som er nemt at vedligeholde og installere.

- Altro Gummigulve: Stærkt, stiligt og alsidigt – du vil kunne fornemme forskellen, når du går på et gummigulv. Gummioverfladen på Altro’s gulve giver dig en langvarig ydeevne, et fleksibelt underlag og ikke mindst komfort.

Du kan læse mere om de enkelte gulvtyper på vores hjemmeside.

Derudover er vi også leveringsdygtige i indgangsmåtter, hvilket vi betragter som det bedste forsvar mod snavs. Over 85% af snavset i vores bygninger kommer udefra og kan kun reduceres ved det rigtige valg af et indgangsmåtte system.

Fakta om Altro Danmark

Adresse
Altro Danmark
Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4

200 39 Malmö
Se på kort

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 36789033

Fax: +46 36770990

CVR nummer: SE556189634001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kim Thomsen
Afdeling: Midt og Nordjylland
Stilling: Konsulent
Direkte telefon: +45 40348033

Send til en kollega

0.225