23948sdkhjf

BG Diesel

BG Diesel har siden 1959 været et af de førende dieselværksteder i Norden. Mere end 50 års erfaring med test, fejlfinding, rens og renovering af dieselpumper giver den nødvendige balast og know-how, som sætter os i stand til at yde professionel service og høj kvalitet.

BG Diesel har arbejdet sammen med Bosch siden 1965, og BG Diesel tilbyder i dag test og reparation af alle typer Bosch dieseludstyr lige fra traditionelle Bosch fordeler og rækkepumper til Bosch Commonrail injectorer og pumper (højtrykspumper). BG Diesel tilbyder desuden test og renovering af Bosch Large Engines diesel pumper og indsprøjtningsdyser.

Et intenst samarbejde med Bosch gennem mange år, har holdt A/S BG Service Center i front med den teknologiske udvikling. Vore dieselteknikere er uddannede specialister indenfor traditionel og moderne dieselteknologi, og er optimalt forberedt til alle former for diagnose, fejlfinding og reparation af Bosch dieselsystemer. Firmaets teknikere står ligeledes til rådighed for vore kunder med hjælp og tekniske råd.
Dieselværkstedet råder over adskillige testbænke og moderne hjælpemidler, samt alle prøveværdier og tekniske forskrifter fra Bosch, VDO, Denso og Delphi.

-En del af BG Service Center.

Fakta om BG Diesel

Adresse
BG Diesel
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87418030

CVR nummer: DK27757979

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Andersen
Direkte telefon: +45 51342375

Rikke Andersen

Send til en kollega

0.205