23948sdkhjf
Del siden

Max Bögl International SE, Filial Tyskland

Max Bögls afdeling i Danmark beskæftiger sig med totalentrepriser, hovedentrepriser og råhus-entrepriser, men derudover råder vi også over kompetencer indenfor alle byggeriets områder.

Max Bögl etablerede kontor i Danmark i 2014 og vores hovedkontor er placeret i Fredericia samt et regionskontor i Glostrup, hvorfra vi opererer i hele Danmark.

Kompetencer
I udviklingen af innovative produkter, markedsføring af egen knowhow i Tyskland og i udlandet såvel som planlægning, finansiering, anlæg og drift af helhedsorienterede projekter ser Max Bögl fremtiden for moderne byggeri.

Aktiviteterne i Max Bögl gruppen dækker alle områder og niveauer, lige fra konstruktion, infrastruktur, anlægsarbejde og tunnelbyggeri over stål- og anlægsbyggeri og præfabrikerede til forsyning og bortskaffelse. I det nye forretningsområde Energi, bruges den eksisterende teknologiske viden også til at gøre vedvarende energi mere effektivt og er dermed også interessant. Denne komplette service underlagt forudsætning af kvalitet, effektivitet og punktlighed understøttes af de ansattes omfattende know-how og inddragelse af andre forretningsområder som transport og udstyr samt råvarer og byggematerialer - tro mod vores filosofi "byg med eget personale, med eget udstyr og egne råstoffer fra en samlet partner".

Siden grundlæggelsen i 1929 har Max Bögl gruppen vokset støt fra et byggefirma til en global teknologi- og servicevirksomhed. Max Bögl opererer nu i alle områder af moderne byggeri og på alle niveauer af kompleksitet.

Seks tusind højt kvalificerede medarbejdere på over 35 lokaliteter internationalt arbejder på banebrydende produkter og projekter, lige fra skræddersyet individuelle til omfattende store løsninger.

Max Bögl International SE, Filial Tyskland
Vesterballevej 27, 1.
7000 Fredericia
Danmark
CVR nummer: DK25135245
P nummer: 1018930109
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.109