Modstrøm Danmark A/S

Selvstændigt elselskab og aktiv sparringspartner
Modstrøm Danmark A/S er et selvstændigt elselskab, som sælger strøm til både privat- og erhvervskunder over hele Danmark. Som Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab har vi banet vejen for et mere fleksibelt og konkurrencedygtigt elmarked til gavn for forbrugerne – og for klimaet.
Hos Modstrøm arbejder vi ud fra filosofien om, at den eneste rigtige grønne kilowatt-time er den, der aldrig bliver brugt. Modstrøm er derfor mere end leverandør af energi. Vi er en aktiv sparringspartner, og vores energivejledere står altid klar til at rådgive både virksomheder og private forbrugere om energioptimering og energisparetips.

Modstrøms Sparegaranti - kom med på sparerejsen
Hos Modstrøm kan du få et mindre energiforbrug. Derfor er vi det eneste elselskab i Danmark med en regulær SparegarantiTM. 
Som kunde med sparegaranti kommer du med på en sparerejse, hvor vi hjælper med at reducere dit samlede energiforbrug og spare på din energiregning. En kombination af solide produkter og kvalificerede energivejledere har gjort vores koncept så stærkt, at vi er sikre på at din energiregning vil blive mindre ved at skifte til Modstrøm. 

Du forpligter dig til at gennemføre et gratis online energitjek af din bolig med Energiberegneren. Efterfølgende kan du få personlig opfølgning på din energirapport. Herudover skal 3 LED pærer, som vi sender til dig, erstatte 3 pærer i din bolig.  

Til gengæld får du sparetips, sæsonbetonede energispareforslag, gode tilbud på produkter i Klimabutikken og målrettet rådgivning. Målet med vores sparegaranti er at bevidstgøre dig som energiforbruger og motivere dig til at ændre vaner og gennemføre energiforbedringer inden for el, varme og vand.

Som kunde med SparegarantiTM kan du gøre din garanti gældende, hvis du efter 2 år hos Modstrøm kan vise, at du kunne have fået en billigere aftale hos et andet elselskab. Sparegaranti betyder, at Modstrøm udbetaler den dokumenterede difference plus 10 procent oveni. 

Fakta om Modstrøm Danmark A/S

Adresse
Modstrøm Danmark A/S
Islands Brygge 43, 1. sal
2300 København S
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 82 100 200

CVR nummer: DK33884788

P nummer: 1017116688

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Per Mardorf

Send til en kollega

0.348