23948sdkhjf

Danish Security Fair

SIKKERHEDSBRANCHENS NYE MESSE
Danish Security Fair er stedet, hvor professionelle møder nye kunder og kontakter. Messen har fokus på business og bundlinje for alle parter i sikkerhedsbranchen og arbejder for at skabe værdi i den danske sikkerhedsbranche. Danish Security Fair giver mulighed for at etablere personlige relationer i en branche, som til stadighed bliver mere og mere digitaliseret.

PROFESSIONEL OG FAGLIG STÆRK MESSEKOMITÉ
Danish Security Fair's messekomité er stærkt funderet i den danske sikkerhedsbranche, og har opbakning fra flere toneangivende institutioner, hvilket sikrer et højt fagligt niveau og værdi for alle parter.

SIKKERHEDSZONER PÅ DANISH SECURITY FAIR 2018
Danish Security Fair er bygget op af en række sikkerhedszoner med forskellige temaer kombineret med særlige Safety Spots. Det handler om overblik og oplevelse.
- Overvågning
- Brandsikring
- Elektronisk sikring
- Vagter
- Mekanisk sikring

SAFETY SPOTS
Ud over sikkerhedszonerne har vi en række Safety Spots, hvor du som udstiller kan lave særlige livedemonstrationer, lanceringer eller challenges for de besøgende.

SAFETY SCENES
Vi tilbyder udstillerne at byde ind med korte faglige pep-speaks, power-demonstrationer og korte film, der løbende under messen afvikles flere gange, så de besøgende kan få koncentreret viden.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Danish Security Fair

Adresse
Danish Security Fair
c/o MESSE C
Vestre Ringvej 101

7000 Fredericia
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 75922566

CVR nummer: DK35428119

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.125