23948sdkhjf
Del siden

Stonewalk as

Hos Stonewalk finder du et stort sortiment af kvalitetsmaterialer til både fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørs belægning. Kort sagt, hjælper vi dig med at skabe lige det gulv, du drømmer om.

Vi har over 25 års erfaring med at producere og levere materialer af højeste kvalitet til dine gulve – eller, mere præcist ”individuelle gulve til alle formål”. Vi tilbyder vi dig en service og fleksibilitet, som du ikke finder nogen andre steder.

Altså, er vi specialister indenfor vores fagområde og bidrager ikke bare med et stort sortiment af kvalitetsmaterialer, men også en stor viden, vi bruger til at rådgive vores kunder for at finde den helt rigtige løsning – til alle projekter.  

Hos Stonewalk A/S indfarver vi kvartssand. Derudover udfører vi en lang række tillægsydelser, hvor vi blander, sigter og opsækker forskellige materialer, eksempelvis kvartssand og mineraler. Alt kvartssand indfarves på vores eget værk i Ormslev – op til 25 ton om dagen! 

Kontakt os på telefon eller e-mail for at bestille materialer til dit næste gulv eller høre mere om fordelene ved at bruge Stonewalk-materialer til din gulvbelægning.

Du kan også kigge forbi vores showroom i Addit og være med til at blande den rigtige farvekombination til dit næste projekt.

Læs mere om os og alle produkter på vores hjemmeside www.stonewalk.dk

Stonewalk as
Lervejdal 14 D, Addit
8740 Brædstrup
Danmark
CVR nummer: DK21031976
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266