23948sdkhjf

HowToWin

HowToWin er et konsulenthus, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, ledere og medarbejdere med at udvikle sig optimalt.

Kort sagt: Vi arbejder med management med mennesket i centrum.

HowToWin handler om at vinde – altså nå i mål via et helhedssyn på strategi, outplacement, rekruttering, headhunting, karrierevejledning og ikke mindst i bestyrelsesarbejdet.

Vi har kontorer spredt over hele landet, hvilket betyder, at vores konsulenter altid er tæt på kunden og klar til at hjælpe. Vores løsninger er både fleksible og dokumenterede. Vi giver din business et effektivt løft, så den attraktive oplevelse af succes bliver en del af din virkelighed. Vi sidder selv i flere bestyrelser, har egen CEO erfaring og kender derfor strategiprocessen fra begge sidder.

Vi har lavet strategiprocessen for store koncerner som Danpo til små virksomheder med 3 mand.    

·Kunderne siger:      

Jeg afleverede vores strategiplan i august måned til topledelse og bestyrelsen, og den synes jeg lige du skulle se. For den havde I en stor aktie i, i opstarten i Aalborg. Nu starter implementeringen og det bliver spændende. Tak for al din hjælp og sparring.Per Alan Jensen COO, Danpo
------------- 
HowtoWin har hjulet AKV med at gennemføre en strategi proces. HowtoWin har deltaget på alle niveauer på virksomheden, helt fra medarbejder til bestyrelsesarbejdet. 

Igennem arbejdet har HowtoWin sikret at strategiarbejdet har haft en høj kvalitet og er med til at sikre virksomheden fremover – der er fremkommet en plan som kan eksekveres og som skaber værdi for ejerne på både kort og lang bane. HowtoWin har fungeret som facilitator og formået at bringe alle de kompetencer der har været til rådighed i spil, hvilket har givet et resultat som er bedre end hvad AKV kunne opnå alene.

Derfor kan AKV anbefale et forløb hvor HowtoWin er med til at løfte niveauet for de strategiske processer.

Ronnie Nielsen CEO, 
AKV Langholt AmbA

 

Fakta om HowToWin

Adresse
HowToWin

0000 ---
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70605022

CVR nummer: DK31868440

P nummer: 1014899770

Ansatte: 10

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kim Holst
Stilling: Partner

Send til en kollega

0.13