23948sdkhjf

Sangberg Architects

Fremtiden er let
Sammen med vores klienter og samarbejdspartnere vil vi udvikle klimavenlige bygninger, byer og landskaber. Enkle og lette løsninger for en bæredygtig fremtid.

Bæredygtig designtilgang
Vores designtilgang er analytisk, research- og evidensbaseret. Vi kobler kreative designkompetencer med teknisk innovation, hvilket afspejler sig i vores tværfaglige arbejdsproces. Kombinationen af nyeste tekniske muligheder, intern og ekstern faglig ekspertise samt input fra brugere, borgere og interessenter er altid kernen i udviklingen af vores projekter.

Team
SANGBERG er et arkitektfirma i København, som arbejder med projekter i krydsfeltet mellem arkitektur og urbanisme. Vi er et prisvindende tværfagligt team bestående af arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Sangberg er et anpartsselskab, etableret og ejet af Jonas Sangberg (tidligere partner i Polyform Arkitekter). Sangbergs ledelse består af Jonas Sangberg, samt associerede partnere Marie-Louise Mejlholm og Thomas Walcher.

Nyhedsbrev
Vil du holde dig opdateret om stort og småt fra Sangberg-universet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi udsender typisk 3-4 nyhedsbreve om året, og du tilmelder dig via dette link >> 

Fakta om Sangberg Architects

Adresse
Sangberg Architects
Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 3133 0996

CVR nummer: DK37762695

P nummer: 1021468734

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonas Sangberg
Stilling: Ejer
Direkte telefon: +45 31330996

Send til en kollega

0.187