23948sdkhjf

Rebteknikeren ApS

Rebteknikeren er specialister i rebteknik, der er en sikker arbejdsmetode som sparer kunderne for udgiften til stillads, lift eller kran.

Vores største force er netop, at vi er fagudlærte, hvilket gør os unikke i forhold til de få konkurrenter der er i erhvervsklatrerbranchen.

Vores virksomhed er særdeles fleksibel, da vi benytter os af freelancere til at tilpasse os de arbejdsopgaver, som skal løses. Bag os står en række dygtige fagudlærte håndværkere klar til at løse de opgaver, som ligger uden for vores eget fagområde (tømrer/murer). Det betyder vi kan levere fagpersonel som er certificeret erhvervsklatrer, som overholder de strikse krav til sikkerhed, som vi følger til stort set alle opgaver.

Vi arbejder primært inden for disse tre områder

Industri
Rebteknikerens håndværkere er certificeret som industriklatrere. Med brugen af rebteknik kan håndværkeren komme til opgaver, hvor lift ikke kan eller må køre.

Boligforeninger
Rebteknikerens håndværkere er certificerede erhvervsklatrere, hvilket betyder, at de arbejder på tage og facader i liner og sele, hvilket sparer kunderne for udgiften til stillads.

Arkitektoniske bygninger
Anderledes bygninger kan være svære at vedligeholde, fordi de er svære at komme til udefra. Når I modtager tilbud fra Rebteknikeren, får I håndværker og adgangsvej i én pris.

Fakta om Rebteknikeren ApS

Adresse
Rebteknikeren ApS
Fuglebækvej 2B
2770 Kastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Tårnby Kommune

Telefon: +45 20902810

CVR nummer: DK35677550

P nummer: 1019190257

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jacob Vestervang Chistoffersen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.127