23948sdkhjf
Del siden

City Group Overfladebehandling A/S

Industrilakering med stor kapacitet og hurtig levering
City Group er en af Danmarks største virksomheder inden for industrilakering, sandblæsning, metallisering, sprøjtelakering og pulverlakering af store og små emner. Vi er placeret kun få hundrede meter fra den fynske motorvej i Middelfart.

Vores medarbejdere er professionelle og engagerede, og vi vægter kvalitet og service særdeles højt. Vi har en meget stor værkstedskapacitet med syv sprøjtekabiner og en truckkapacitet op til 42 tons. Virksomheden er løbende optimeret med de mest moderne hjælpemidler, således at vi i dag råder over et lakereri, der er 100 % up-to-date, hvad angår kapacitet, flow og funktionalitet.

Sandblæsning af alle typer biler og maskiner
City Group udfører opgaver med sandblæsning på lastbilchassier, ladopbygninger, hejselad, tankvogne, slamsugere opbygninger, betonkanoner, påhængsvogne, trailere - kort sagt alt kørende materiel. Vi sandblæser, metalliserer og lakerer derudover chassisrammer, karosserier og skærme til veteranbiler og veterantraktorer. Her er det af største vigtighed, at sandblæsningen foretages nænsomt og professionelt. Vi har dagligt store maskiner som gaffeltrucks op til 70 tons, gummigeder, fodervogne, slamsugere, traktorer, tromler, asfaltmaskiner, byggelifte under behandling i vores værksteder.
Læs mere om sandblæsning

Slyngrensning er god økonomi
City Group tilbyder slyngrensning af emner på op til 1.300 mm i bredden og 500 mm i højden. Ved slyngrensning af stålemner bruges der ikke trykluft. I stedet slynger roterende hjul blæsemidlerne mod emnerne, som trækkes ind via et rullebaneanlæg. Slyngrensning finder større og større anvendelse på grund af stor energibesparelse i forhold til fristråle-sandblæsning.
Læs mere om slyngrensning

Overfladebehandling af de helt store industriemner
Vi er specialiserede i industrilakering af et bredt sortiment af industriemner. Vi ser et stadigt stigende behov for at få overfladebehandlet emner af stor forskellighed i små og store serier. Vi har eget sandblæseri og syv sprøjte-/tørrekabiner, der sammen med vores store forberedelseshaller danner rammen om en særdeles effektiv lakeringsvirksomhed med stor kapacitet.
Læs mere om industrilakering

Pulverlakering
Pulverlakering bliver udført på et manuel anlæg. Derfor vil denne form for overfladebehandling kunne udføres med vores vanlige fleksibilitet med hurtig levering, af små og mindre serier, i forskellige farver efter kundens ønske.

Metallisering
City Group råder over markedets nyeste og mest avancerede metalliseringsudstyr. Vi metalliserer lastbilchassiser, ladopbygninger og alle former for jernkonstruktioner. Vi tilbyder metallisering af stålemner i alle størrelser med en kapacitet på op til 20 meter i længden og 6 x 6 meter i højde og bredde. Med en truck kapacitet på op til 18 tons håndterer vi de fleste løfteopgaver. Vi afregner på timebasis og ikke efter emnernes vægt.
Læs mere om metallisering

Brandsikring
City Group er en af de største aktører inden for passiv brandsikring og brandsikring af bygninger og konstruktioner. Vi kommer over hele landet og løser både små og store opgaver. Vi er eksperter i brandsikring inden for brandmaling, brandisolering, brandbats og brandfugning, og har været med til at brandsikre nogle af de helt store byggeprojekter. Med 10 kørende biler er vi mobile i hele Danmark. Samtidig har vi stor værkstedskapacitet til at kunne håndtere helt store emner til brandmaling.
Læs mere om brandsikring

City Group Overfladebehandling A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Danmark
CVR nummer: DK38627996
P nummer: 1022428418
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.283