23948sdkhjf
Del siden

NCC Danmark A/S

NCC er en af Nordeuropas største virksomheder inden for byggeri, anlæg og ejendomsudvikling. Vi dækker hele værdikæden i bygge-og anlægssektoren, og vi håndterer komplekse byggeprocesser fra start til slut. Vi udvikler og opfører bygninger, veje, anlæg og anden infrastruktur. På den måde bidrager vi samfundets positive forandring.

I NCC arbejder vi målrettet for at skabe branchens bedste arbejdsmiljø. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø og en sikker arbejdsplads giver glade og produktive medarbejdere, med overskud efter en god dags arbejde.

Vi ønsker at mindske både vores egen og vores kunders påvirkning af miljøet. Derfor arbejder vi løbende på at kunne tilbyde flere og bedre løsninger, der kan minimere vores miljømæssige fodaftryk, ligesom vi hele tiden stræber efter at sikre en mere ansvarlig drift på vores pladser. Det gør vi blandt andet ved at sortere vores byggeaffald, energioptimere vores fabrikker og pladser samt ved at genindvinde materialer i vores produktion. Desuden er digitale værktøjer og processer en integreret del af vores måde at arbejde på.

Vi har stor erfaring i at bygge boliger, kontorer, skoler, hospitaler, og når vi bliver tidligt inddraget, får vi mulighed for at bringe alle vores kompetencer i spil. Når kunden ønsker det, certificerer vi bygninger og servicerer dem gerne længe efter, at den sidste sten er lagt.

Vi ombygger og renoverer også både boliger, institutioner og erhvervsejendomme og bringer dem op til moderne standarder i forhold til blandt andet indeklima og energiforbrug. 

Lige nu er NCC ved at opføre nogle af landets største og mest komplekse byggerier, heriblandt Nyt Hospital Nordsjælland, Kronløbsøen og Papirøen i København og Nicolinehus i Aarhus. Allesammen projekter, som kræver tæt samarbejde, og som involverer mange af NCC’s kompetencer og fagligheder på tværs af hele forretningen.  

Med en produktion af asfalt- og betontilslag samt anlægsmaterialer på godt 9 mio. tons årligt, er NCC en af landets største råstofindvindere og asfaltproducenter. Vi udfører asfaltarbejde på pladser og veje for både kommuner, stat, entreprenører, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og private husejere. Dertil driver NCC grusgrave og søpladser fordelt over det meste af Danmark og har landets eneste granitskærvebrud på Bornholm. 

NCC Danmark A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg
Danmark
CVR nummer: DK69894011
P nummer: 1009754993
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.674