23948sdkhjf
Del siden

Mul10 Prosafe A/S

Mul10 ProSafe er en af landets førende leverandører af kvalitetsikret faldsikring til tagkonstruktioner. Mul10 ProSafe er et professionelt forankringssystem til personsikring på pap- og folietage. Den patenterede sikkerhedsfod er den smarte løsning når du skal installere faldsikring på pap- og folietage.

Mul10 ProSafe sikkerhedsfod er et danskproduceret kvalitetsprodukt, der har en direkte mekanisk fastgørelse til tagkonstruktionen fra under isoleringslaget og op til det påmonterede Mul10 ProSafe beslag. Sikkerhedsfoden holdes på den måde altid oven på tagpappen, uden at synke ned i isoleringen. Mul10 ProSafe sikkerhedsfod fungerer som forankringspunkt til faldsikring. Den er centermonteret og udstyret med integreret papflange, som sikrer en hurtig og tæt montering.

Det er meget vigtigt at have styr på sin faldsikring. Det er udstyr, som sikrer ansatte, mens de vedligeholder eller reparerer taget eller tagkonstruktionen. Skulle de miste balancen, gribes de sikkert i faldet. Faldsikringen fra Mul10 ProSafe indeholder både sikkerhedsfod, wire og glider. Løsningen er 100% vandtæt, og kan placeres med 10 meters afstand imellem posterne, hvilket giver mere frihed i forhold til placering af sikkerhedssystemet.

Mul10 Prosafe A/S
Gammelgårdsvej 17 A
7130 Juelsminde
Danmark
CVR nummer: DK38958887
P nummer: 1022868019
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.269