23948sdkhjf

Maycon ApS

Maycon -ejendomsudvikling beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme samt salg af bolig, erhvervs- og detailbyggeri til erhvervslejere og investorer. Med alsidige kompetencer og et solidt netværk, kan vi varetage hele projekt- og byggefasen fra køb af grund til salg af færdigt projekt til investor/bruger. 

Den daglige drift varetages af adm. direktør Anders Mayland i samarbejde med projektudvikler Bjarne Mayland, der har mere end 50 års erfaring indenfor byggebranchen.

Ejerforhold
Virksomheden ejes 100% gennem Mayland Holding CPH ApS, der også er moderselskab for tilknyttede ejendoms- og projektselskaber.

Maycon prioriterer altid et værdifuldt og gensidigt givende samarbejde med samarbejdspartnere på alle niveauer, så det sikres, at de attraktive projekter opfylder de ønsker, samarbejdspartnere og myndigheder har for projektet, lokalområdet og for kommunen.

Målsætning
Maycon vil anses som dit professionelle valg – hver gang.
Og vi knokler målrettet for at blive branchens naturlige førstevalg – uanset om vi udvikler indkøbscentre, kontorejendomme, boliger, hoteller eller andre typer ejendomme.

 

 

Fakta om Maycon ApS

Adresse
Maycon ApS
Gedebjergvej 5
4700 Næstved

Region
Danmark
Sjælland
Næstved Kommune

Telefon: +45 55 77 01 00

CVR nummer: DK34075980

P nummer: 1017317330

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Mayland
Stilling: Adm. direktør

Bjarne Mayland
Stilling: Projektudvikler

Camilla Fræhr

Jonna Løth
Stilling: Projektleder
Direkte telefon: +45 38 42 23 86

Send til en kollega

0.133