23948sdkhjf
Del siden

PRO|VENTILATION

PRO|VENTILATION er et teknik- ingeniør- og entreprenørhus der leverer effektive, stabile og bæredygtige løsninger indenfor ventilation og indeklima. 

Vi løser alle ventilations- og rådgivningsopgaver ved at lytte til vores kunder for at kunne indgå i et professionelt samarbejde og samspil, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning. 

Vi udfører montering og installation af alle former for ventilationsanlæg og som teknikentreprenør tilbyder vi at udfører storentrepriser, fagentrepriser og projektledelse inden for ventilation, køleanlæg og bygningsautomatik. 

Vi arbejder udelukkende med de nyeste, mest gennemprøvede og innovative ventilationsanlæg, som vi tilpasser den enkelte bygning for at energioptimere og effektivisere driften. 

PRO|VENTILATIONS kunder har én ting til fælles – de har erkendt, at et optimalt indeklima sikrer komfort og trivsel og skaber de optimale rammer for indlæring og evnen til at præstere i hverdagen – uanset om vi taler om private boliger eller erhvervsvirksomheder. De er yderligere opmærksomme på, at der er penge at spare ved at energioptimere deres ejendomme ved at få installeret mere miljøvenlige ventilationssystemer. 

Vores serviceafdeling tilbyder en lang række fleksible samarbejdsformer, der opfylder vores kunders individuelle behov for løbende service og vedligeholdelse, herunder sikkerhed for hurtig reparation ved nedbrud af anlæg. I forbindelse med indgåelse af serviceaftale med os, får vores kunder tilknyttet én fast tekniker, som kender bygningens forskellige systemer – og derfor hurtigt kan træde til og løse pludselig opståede problemer.

Virksomheden er stiftet i 1995 af far og søn – ingeniørerne Bjarne Nielsen og Ole Brenting.

PRO|VENTILATION
H.J. Holst Vej 20-22
2610 Rødovre
Danmark
CVR nummer: DK18836408
P nummer: 1003578461
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.36