23948sdkhjf
Del siden

I-Wood Denmark®

Hos I-Wood Denmark® udvikler og producerer vi tidssvarende listelofter og vægbeklædning i høj kvalitet. Design og akustik er i dag vigtige parametre når dit hjem eller kontor skal indrettes. Med vores unikke og bæredygtige akustikbeklædning giver I-Wood mulighed for at inddrage naturen som en del af indretningen. Her skaber du ikke bare et visuelt moderne miljø, men sikrer samtidig et mere behageligt indeklima.

Vores produkter omfatter

  • Listeloft
  • Listebeklædning
  • Flexi Frame
  • Flexi Wall
  • Custom Solutions

Læs mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside 

I-Wood listebeklædning laves i 3 varianter - Basic, Medio+ og Pro+. Basic bruges ofte til vægbeklædning, hvor Medio+ og Pro+ benyttes til både væg- og loftbeklædning.

Vores akustikpaneler er udfræset i hele MDF plader med egefinér. Dimensionerne på panelerne er standard 16x300x2400mm, men kan laves helt op til 2780mm i længden. Listebredden måler 34mm og udfræsning 16mm. I udfræsningen monteres en 3mm genbrugsfilt.

Listeloft og vægbeklædning har historisk set været et tidskrævende produkt at montere. Ideen bag I-Wood Denmark® er at gøre op med netop denne problematik og samtidig skabe et produkt med en enestående finish. Vores paneler produceres i hele MDF plader med egefinér, hvilket gør bearbejdningen og monteringen langt nemmere. Vi har dernæst udviklet vores unikke fingersamlinger, som samler panelerne og giver en ensartet finish og sammenhængende overflade. Dette er blandt vores vigtigste egenskaber og vi er stolte af, at være den eneste producent som tilbyder denne unikke løsning.

I-Wood Denmark®
Fabriksvej 4
6973 Ørnhøj
Danmark
CVR nummer: DK38152416
P nummer: 1021890738
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328