23948sdkhjf
Del siden

Virkplan ApS

Virkplan et væksteventyr
 
Virkplan ApS leverer abonnementsbaseret Business Intelligence, projektstyring og løsninger til projekt- og produktlanceringer. Vi har mange års erfaring med digitalisering og datahåndtering og er den kvalificerede partner, der rådgiver vores kunder professionelt. Vi har fokus på værdiskabelse og kan igennem unikke digitale løsninger løse vores kunders digitale udfordringer og optimere deres forretning.
 
Øget konkurrenceevne med datadrevet forretningsudvikling
 
Virkplan ønsker at gøre datadrevet forretningsudvikling tilgængelig for alle typer af virksomheder. Vores løsninger er samlet på én platform under navnet Virkplan. Platformen indeholder abonnementsbaserede forretningsløsninger, som sammensættes individuelt til den enkelte kunde. Alle løsninger ér udviklet og kun den individuelle opsætning med specifikke dashboards, opgavestyring af projekter, produktlanceringer mv. laves unikt til den enkelte kunde. På den måde kan virksomheden hurtigt blive datadrevet og opnå besparelser og effektiviseringer, som øger konkurrenceevnen.
 
Vidensdeling i et uformelt miljø
 
Virkplan er drevet med stor passion og engagement. Vi har fokus på samarbejde og vidensdeling, og vores klare mål er at give vores kunder den bedste løsning og det bedste grundlag for at træffe kvalificerede beslutninger. Vores arbejdsform er uformel, og kunderne er derfor mere samarbejdspartnere end kunder. Vi har stort fokus på ikke at overkomplicere tingene, og vores kunder beskriver os som jordnære, løsningsorienterede og ærlige.
 
Stor værdi for kunderne
 
Sammen med vores kunder tilpasser og udvikler vi løbende brugerdefinerede løsninger/brancheløsninger og integrerer nye datakilder på Virkplan. På den måde sikrer vi en platform, der konstant er opdateret og vedvarende giver værdi for kunderne.

Læs mere om kundernes oplevelser med Virkplan her:
 
Virkplan ApS blev etableret af Peter Jul Jakobsen og Roberto S. Bentsen i Aarhus i april 2017. De har begge en tung baggrund fra forsyningsbranchen, som de har været med til at liberalisere og digitalisere. I 2018 fik virksomheden en ny partner ind - Heine Skov Kristensen. Virkplan har en bred vifte af kunder i hele Danmark inden for produktions- og handelsvirksomheder, forsyningsvirksomheder, bygge- og anlægsvirksomheder samt detailvirksomheder, og samlet for dem er, at de er blevet datadrevne. Læs mere på Virkplan.


 

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.27