23948sdkhjf
Del siden

Simotec A/S

Simotec A/S er en innovativ dansk ingeniør-, mekanik- og handelsvirksomhed der leverer alt indenfor maskiner og blandeudstyr til byggeri- og betonindustrien.

Som leverandør til den globale betonindustri, har vi mange års erfaring med udvikling og installation. Vi fremstiller og leverer både mobile, semimobile og stationære betonblandeanlæg samt produktionsudstyr og komplette betonsystemer. Vi bruger kun de nyeste teknologier og metoder for at sikre vores kunder den bedste kvalitet, effektivitet og pålidelighed.

I årenes løb har vi udviklet og leveret løsninger af høj kvalitet til kunder over hele verden. Vi har leveret produkter fra standard blandeanlæg til unikke tilpassede løsninger og vores blandeanlæg er blevet brugt til både små og store byggeprojekter.

Vores historie

Simotec A/S blev etableret i Danmark i 2006 for at tilbyde ingeniørarbejde, rådgivning og nøglefærdig leverance af komplette anlæg til byggeri- og betonindustrien. Vi specialiserer os i blandeanlægsteknologi og har stor erfaring på området gennem tidligere ejerskab af Intercon.

Vi har gennem årene etableret en international kundebase, hvis positive respons på vores arbejde har motiveret os til at fortsætte. Vi er støt voksende med et stigende antal nøglefærdige projekter leveret i hele Skandinavien, Europa og Mellemøsten.

Se Simotec A/S arbejdsområder her.

 

Simotec A/S
Rønnevej 1
6240 Løgumkloster
Danmark
CVR nummer: DK42629588
14
DS/EN 1090-2
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281