23948sdkhjf

HeatSave A/S

Heatsave A/S har specialiseret sig i salg af varmepumper til det danske marked. Vores nøje udvalgte program af varmepumper er udviklet og designet i Sverige. Varmepumperne er producerede med henblik på at skulle kunne levere topkvalitet og høj ydeevne - særligt i det skandinaviske klima. Selv ved ekstreme udetemperaturer lever varmpumperne op til vores høje kvalitetskrav.

Takket være den teknologiske udvikling har vi i dag varmepumper til rådighed, der håndterer langt de fleste varmeopgaver. Luft til luft-pumperne kan tilmed køle. Når du skal vælge en varmepumpe er det langt fra prisen, der er den vigtigste faktor. En lang række faktorer så som energieffektivitet, ydeevne, komfort, garanti og service betyder noget.

Hos Heatsave leverer vi kvalitets varmepumper og systemløsninger til det danske marked, der giver dig den maksimale energibesparelse. Vi fører luft til vand varmepumper fra de innovative svenske Energy Save og luft til luft varmepumper fra verdenens største producent, GREE. Uanset om du opvarmer din bolig med elvarme, olie, træpiller eller fjernvarme i dag, kan du vælge at enten supplere eller helt erstatte dit nuværende system, med en meget effektiv ES luft / vand varmepumpe. Udskiftning til en varmepumpe kan skabe store besparelser, give ekstra funktionalitet og sikkerhed til dit hjem eller arbejdsplads. Med en varmepumpe fra Heatsave, får du et fremtidsikret varmesystem – med muligheden for at blive udvidet i fremtiden, når dine behov ændres!

Læs mere om vores produkter på vores hjemmeside.

Heatsave A/S er en dansk varmepumpevirksomhed grundlagt i Danmark i 2018. Virksomheden er drevet af Claus Rønnow og Lars Bisgaard som til sammen har mange års erfaringer inden for vedvarende energi, varmepumper og nybyggeri. Sammen med et hold af skarpe medarbejdere, skaber vi bæredygtige løsninger inden for opvarmning af alt fra kolonihavehuse til storindustri og produktionshaller.

Leverandør-kompetencer

Nyeste produkter

Fakta om HeatSave A/S

Adresse
HeatSave A/S
Helge Nielsens Alle 7, 3A
8723 Løsning

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 70 60 56 25

CVR nummer: DK39514303

P nummer: 1023554816

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lars Bisgaard Jensen Lars Bisgaard Jensen
Stilling: Administrerende direktør / Partner
Direkte telefon: +45 51792039

Nick Dam Jørgensen Nick Dam Jørgensen
Stilling: Digital Marketing Manager
Direkte telefon: +45 40801073

Send til en kollega

0.251