23948sdkhjf

Meinertz A/S

Meinertz A/S har specialiseret sig i fremstilling af radiatorer og konvektorer produceret i Danmark med håndværksmæssig kvalitet siden 1939. Designet byder på rene linjer afledt af nordisk enkelthed. Alle løsninger er unikke og produceret individuelt. Vi skaber varme, der er diskret integreret i arkitekturen eller med en skulpturel karakter i rummet. Med erfaring opbygget gennem mere end 80 år er Meinertz i stand til at yde 360 graders rådgivning uanset om det er nybyggeri eller renovering.

Alle løsninger er specialløsninger. Ingen lagervarer – alle løsninger fremstilles efter mål og dimensioneres efter den ønskede varmeydelse. Mange muligheder for montering. Uendelige muligheder for farver.  

Vores produktkategorier er inddelt i tre hovedkategorier:

  • Til montering i gulv
  • På facade, væg og loft
  • Fritstående

Det er fleksibilitet sat i system. Et avanceret produktionsapparat, der er bygget til effektiv produktion af individuelle løsninger. Ny teknologi kombineret med mere end 80 års god, gammeldags tradition for håndværk og faglig stolthed. Håndplukkede medarbejdere med ansvar og respekt som garanti for kvalitet til mindste detalje.

Arkitekternes valg. Meinertz arbejder sammen med de fleste af de mest innovative arkitekter i Danmark, og succesen har bredt sig til Europa og USA. Vi omsætter arkitekternes idéer til unikke designløsninger. Vi taler samme sprog. Vi er gerne med fra starten, så vi kan tage bestik af situationen og tage mål på stedet.

Fakta om Meinertz A/S

Adresse
Meinertz A/S
Sverigesvej 16
8700 Horsens

Region
Danmark
Midtjylland
Horsens Kommune

Telefon: +45 86521811

CVR nummer: DK67147219

P nummer: 1002245888

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Philip Meinertz
Stilling: Adm. direktør

Send til en kollega

0.237