23948sdkhjf
Del siden

EPI Denmark A/S

EPI Danmark producerer og leverer design-, industri-, sports- og funktionsgulve.

Vi er en del af hollandske EPI Group, der i tre årtier lagt hjerte og sjæl i udvikling og design af førsteklasses designgulve, sportsgulve, industrigulve og parkeringsdæk.

Ud over alle de æstetiske argumenter der er for at vælge et EPI-gulv er der en række vigtige, praktiske egenskaber, der er værd at nævne:

  • Gulvene fra EPI er fugefri, og fordi de er fugefri, er de hygiejniske, nemme at rengøre og holde rene.
  • Vores gulve er særdeles slidstærke og de har en lang levetid. Når gulvet begynder at se slidt ud, er det kun det øverste lag der skal skiftes og det kan påføres hurtigt og nemt.
  • EPI tilbyder en lang række gulvsystemer, som alle har særligt tilpassede egenskaber. Vi leverer funktionsgulve, der tåler stærkt kemisk, termisk og/eller mekanisk belastning, og gulve der er har forskellige grader af skridsikring, som er elektriske ledende (ESD) og/eller UV-bestandige.
  • Vores gulve fås i en bred vifte af farver, herunder alle RAL og NCS farver og vi laver også nistrede gulvløsninger. Du kan også vælge at få støbt et logo eller et mønster i gulvet.

Hos EPI Danmark gør vi brug af specialiserede installatører inden for gulvbranchen. Alle vores partnere er stolte af deres håndværk og har øje for detaljen. Hvis du vælger et EPI gulv, vil vi med glæde bringe dig i kontakt med en af vores partnere i nærheden af ​​dig. Vores partnere er EPI certificerede og vi afholder fælles kurser og efteruddannelse flere gange om året, for at underbygge leveringssikkerhed og kvalitet.

EPI Denmark A/S
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
CVR nummer: DK43079085
P nummer: 1028025463
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297