23948sdkhjf
Del siden

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægsgartner Gottlieb A/S løser alt fra små anlægsopgaver til store entreprenør- og kloakprojekter. De fleste opgaver udføres i hoved- og fagentreprise. 

Når vi vælges til en opgave, leverer vi rådgivning og påtager os både entreprisekontrakten samt anlægsarbejdet. Afslutningsvis står vi for tilplantning og vedligehold af samme.

Vi udfører anlægsopgaver, kloakarbejder, klimatilpasningsprojekter, brolægning, jord- og gravearbejde, trafiksanering og meget mere. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde til aftalt tid, både når det gælder anlæg, drift og vedligehold. Det vi siger, er det vi gør!

Forretningsområder
I dag beskæftiger vi os med alle former for anlægs- og kloakeringsopgaver i København overalt og Sjælland samt Fyn og det meste af Jylland. Opgaverne ligger primært inden for disse forretningsområder:

Hovedkontoret ligger i Skibby. Siden sommeren 2020 har vi haft afdeling i Roskilde, Glostrup, Lystrup og Esbjerg og kan derfor servicere vores kunder i det meste af landet, hurtigere og mere smidigt.

Anlægsgartner Gottlieb A/S
Stålager 1
4050 Skibby
Danmark
CVR nummer: DK25115279
P nummer: 1018928724
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312