23948sdkhjf
Del siden

Wallmann A/S

I mere end 40 år har vi leveret gulve, gulvunderlag, bordplader, vinduesplader, lofter og meget mere til byggemarkeder og byggeprojekter i primært Danmark. Med fødderne plantet solidt i den jyske muld, har vi opbygget en forretning, som specielt i de seneste år er vokset markant.

Vejen til succes
Der er sket meget siden Wallmanns spæde start i 1980 og til virksomhedens succes i dag.

I 1998 bliver Jan Falck ansat, og med stor passion for forretningen arbejder han sig op i graderne og bliver således direktør og majoritetsejer af selskabet i 2004. I 2010 bliver Jan eneejer.

I 2018 ansættes Jan Jørgensen som salgsdirektør. I den forbindelse opnår Jan et minoritetsejerskab af virksomheden.

Lokalerne i Kjellerup bliver efterhånden for små og erstattes af større i Silkeborg i 2018.

En stærk ledelse og gode medarbejdere med en stærk virksomhedskultur cementerer den fortsatte vækst i selskabet – men ambitionerne er større end det. Derfor inviterer Jan og Jan i 2019 nye kompetencer med i ejerkredsen. En skare af erfarne forretningsfolk skal nu være med til at løfte virksomheden ind i fremtiden med fokus på internationalisering, bæredygtighed og digitalisering.

2020: Morten Bank-Mikkelsen er ny formand for selskabet. Jan Falck og Jan Jørgensen udgør sammen med Kim Dyhr, der bliver ansat i 2020, direktionen.

2021: Wallmann Sweden AB etableres i Göteborg med Anders Lundahl som VD og medejer.

2022: Projektdirektør Kim Dyhr Jørgensen og CFO Morten Eriksen inviteres med i ejerkredsen. I december 2022 fratræder Jan Falck som adm. direktør.

2023: I janaur 2023 tiltræder Kenneth Vraa som adm. direktør.

Miljø og bæredygtighed
Vi har et brændende ønske om fortsat at løfte vores koncept og tage mere ansvar. Derfor er miljø og bæredygtighed placeret højt på vores dagsorden.

I alt hvad vi laver søger vi den bedste løsning for miljøet. Men Rom blev ikke bygget på en dag, det ved vi! Vi går beslutsomt frem mod endemålet, men accepterer, at det nås skridt for skridt. Vi er næstsidste led i en lang kæde, og meget skal tilpasses, før vi kan sige, at vi er helt i mål.

 

Læs mere på www.wallmann.dk

Wallmann A/S
Sabroesvej 20B
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK19559394
P nummer: 1000951867
25
FSC, PEFC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.329