23948sdkhjf

Hassing-Huset ApS

Hassing-Huset er et velrenommeret Tømrer- og snedkerfirma, som har hjemsted i Thy i nordvestjylland.

Firmaet har 11 håndværkere ansat og ejes af Kresten Toftdal Larsen, som er indbegrebet på Hassing-Huset. Han har ikke selv grundlagt firmaet, det gjorde Berhard Tophus, men Kresten Toftdal Larsen er udlært i firmaet.

Og siden firmaet i 1978 flyttede fra Hassing til den nuværende adresse i Hurup, har han været ejer af Hassing-Huset.

Hassing-Huset er specialister i erhvervsbyggeri, boligbyggeri og sommerhuse. Dertil kommer de mange tilbygninger og omforandringer.

Hassing-Huset er også specialister i bygning af passivhuse, hvor Hassing-Huset igennem årene har bygge et række huse forskellige steder i landet.

Skal der nyt tag på boligen, er Hassing-Huset en god samarbejdspartner. Der er flere muligheder, men Decra-taget er blevet særdeles populært, da det er en billig og holdbar løsning.

Decra er et Kolding firma, der igen er en gren af den store Icopal koncern. Hasing-Huset er forhandler og tilsluttet Decras kvalitetskontrol, der er en ekstra sikring for kunderne.

Hos Hassing-Huset er der byggerier i alle faser: De færdige; dem man mangler at lægge sidste hånd på; dem der er i startfasen eller lidt længere samt dem, der er i planlægningsfasen.

I planlægningsfasen er Hassing-Huset en god medspiller. Planlægningen kan tage fra få til flere måneder, naturligt nok, hvis man bygger et hus for resten af livet.

Hassing-Huset står for kvalitet og solide tekniske løsninger. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på nybyggeri og alle typer af renoveringer.

Fakta om Hassing-Huset ApS

Adresse
Hassing-Huset ApS
Fabriksvej 2
7760 Hurup Thy
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Thisted Kommune

Telefon: +45 97 95 20 46

Fax: +45 97 95 17 70

CVR nummer: DK38300164

Ansatte: 11

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Karsten Toftdal Larsen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 97952046

Send til en kollega

0.183