23948sdkhjf
Del siden

VTI A/S

Fyrretræsplader i limtræ til møbelindustrien er VTI’s oprindelige produkt. Vi har mere end 35 års erfaring med limtræ til møbler, produktion af limtræsplader i nordisk fyr samt FSC® certificeret møbellimtræ, og hjælper gerne med at skræddersy den mest optimale løsning til dig.

VTI leverer limtræ til vinduer i højeste kvalitet. Udover at være lagerførende i en række standard vindueskomponenter i limtræ, tilbyder VTI også kundetilpassede vinduesprofiler. Vi tilbyder vinduestræ med eller uden kernetræ, fingerskarret og lamineret limtræ. Vi har for nyligt udvidet sortimentet med energibesparende, varmebehandlet limtræ.

VTI er markedsledende med et stort udvalg af hylder, bordplader, hobby- og arbejdsplader i limtræ med eller uden FSC certifikat til trælaster, grossister og byggemarkeder. Vi har limtræsplader i alle dimensioner i eg, bøg, fyr, gran og forskellige farver.

VTI tilbyder også limtræsplader i fyrretræ til trappeindustrien. Vi har investeret i nyt produktionsudstyr til limtræ til trapper, og derfor kan vi producere de lange længder, som trappeindustrien efterspørger.

I 2018 har VTI udviklet et nyt forretningsområde, NORTO, som er bæredygtigt loft- og vægbeklædning samt gulv- og køkkenløsninger af resttræ fra produktionen. 

VTI A/S
Nr. Bjertvej 24
7830 Vinderup
Danmark
CVR nummer: DK14642080
P nummer: 1000777408
125
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.284