23948sdkhjf

Knud Gade A/S

Vognmandsfirmaet Knud Gade A/S blev grundlagt for mere end 50 år siden. Virksomheden har sidenhen udviklet sig i takt med industrien og byggebranchen, og vognparken består idag af 15 lastbiler med kraner i størrelsen 25-185t/m, samt en mobilkran med en kapacitet på 60 tons.

Med de alsidige kranvogne er vi i stand til at løse opgaver af enhver art over hele landet. En bygmester kan få håndteret alle opgaver på en byggeplads, lige fra opstilling af mandskabsvogne og containere til assistance vedrørende diverse montageopgaver, herunder oplægning af tag.

Knud Gade A/S har desuden specialiseret sig i flytning og indsætning af bearbejdningsmaskiner for maskinindustrien og maskinhandlere.

Maskintransport
At flytte maskiner har igennem de seneste mange år været blandt vore specialer. Det kræver det rigtige materiel samt velkvalificerede og omhyggelige medarbejdere at varetage sådanne opgaver, uanset om maskinen vejer 1 eller 40 tons.

Vi udfører totaltransporter fra én lokalitet til en anden, i både ind – og udland med vore egne lastvogne eller i samarbejde med kolleger. Maskintransportmateriellet råder over lastvognskraner med kapacitet op til 185 t/m, udstyret med udtræksvogne, nedbyggede blokvogne el. lign. afhængig af den givne opgave.

Lastvognskraner
Med vores lastvognskraner fra 25-185 t/m kan vi løfte og transportere alle typer pavilloner, skurvogne, værktøjscontainere m.m. Herudover har vi stor erfaring med bådtransporter i alle størrelser. Vi kan ligeledes transportere mange forskellige lange, brede og tunge transporter med vores specialkøretøjer.

Entreprenørkørsel
Med 3- og 4-akslede entreprenørbiler med tipkærre kan vi levere alle former for vej- og støbematerialer i små og store mængder til såvel erhvervslivet som til private. Herudover har vi entreprenørbiler med både front- og bagmonterede kraner, der kan monteres med gravegrab og jordbor.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Nyeste produkter

Se alleNyeste kompetencer

Fakta om Knud Gade A/S

Adresse
Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75820355

Fax: +45 75720770

CVR nummer: DK14257233

P nummer: 1000708906

Ansatte: 40

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Gade
Stilling: Direktør

Morten Gade

Send til en kollega

0.265