23948sdkhjf

Troldtekt A/S

Troldtekt A/S blev – under navnet L. Hammerich A/S – stiftet som et familieejet handelsselskab i Århus i 1855 og er et af de ældste nulevende danske aktieselskaber. Virksomheden producerer og leverer akustikplader til beklædning af lofter og vægge i alle typer byggeri.  Troldtekt akustikløsninger er blandt de mest udbredte til at sikre en god lyd og et godt indeklima. Også blandt byggerådgivere og arkitekter har Troldtekt opnået stor anerkendelse.

Varemærke:
Troldtekt har særdeles gode lydabsorberende egenskaber og er særligt kendt og anerkendt for at skabe en god akustik, et sundt indeklima og en effektiv brandsikring som loft- eller vægbeklædning. Troldtekt er derfor det naturlige valg til lofter i alle typer byggeri.

Produkter og miljø:
Troldtekt er et rent naturprodukt baseret på danske råvarer – træ og cement. Troldtekt indeholder ingen skadelige eller allergi-fremkaldende stoffer, og er ­mærket i bedste kategorier efter Dansk Indeklima Mærkning og i kategorien M1 efter "Finnish Indoor Air Association".

Troldtekt akustikplader er desuden mærket som allergivenlige produkter (Allergy Friendly products) af den britiske velgørende organisation "Allergy UK" samt klassificeret som "Emissionsarm" af den tyske miljøcertificering "Der Blaue Engel" og miljøvurderet i klasse A af svenske Sundahus Miljødata.

Som et blandt ganske få byggematerialer er Troldtekt desuden PEFCTM og FSC®-certificeret, der garanterer ansvarlig skovdrift. I 2010 modtog Troldtekt Dansk Byggeris Miljøpris for virksomhedens miljøvision og for at have fokus på miljø og bæredygtighed gennem hele produktets livscyklus.

Hele serien af Troldtekt akustikplader, både i natur og standardfarver, er Cradle to Cradle certificeret i kategorien sølv. Certificeringen er blandt andet opnået, fordi pladerne ikke indeholder skadelige stoffer og derfor kan vende tilbage til naturen som kompost.

Produktudvikling:
Troldtekt har et nært samarbejde med kompetente fagspecialister som byggerådgivere og arkitekter og tilbyder ikke blot akustikplader, men også i høj grad systemløsninger. Dette samarbejde har ført til udviklingen af en lang række innovative og spændende projekt- og designløsninger samt specialprodukter som fx. integreret belysning, indbyggede, skjulte højttalere, dekoration og meget mere.

Fakta om Troldtekt A/S

Adresse
Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87478100

Fax: +45 87478111

CVR nummer: DK45810011

P nummer: 1011753120

Ansatte: 100-120

Certifikater: Cradle to Cradle®, FSC, PEFC

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carina Graae Rasmussen
Stilling: Marketing- og Kommunikationskoordinator

Jesper Isø-Nielsen
Direkte telefon: +45 30739448

Jette Lücke Olsen
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketing- og kommunikationsassistent

Send til en kollega

0.234