23948sdkhjf
Del siden

Troldtekt A/S

De originale Troldtekt® akustikplader til loft- og vægbeklædning bidrager til et dokumenteret bæredygtigt indeklima i alle typer byggeri. Træ og cement er råvarerne i akustikpladerne, som bliver produceret med den nyeste robotteknologi på Troldtekts store fabriksanlæg i Troldhede.

Træet er dansk rødgran, certificeret efter begge de førende standarder for ansvarlig skovdrift, så kunderne selv kan vælge, om deres Troldtekt akustikplader skal være PEFC™- eller FSC®-certificeret (FSC®C115450). Cementen fra Aalborg Portland giver pladerne deres robusthed og brandsikkerhed – uden brug af skadelig kemi.

Troldtekt arbejder strategisk ud fra det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle. Hele serien af Troldtekt akustikplader, i natur og standardfarver, er Cradle to Cradle-certificeret på guldniveau. I 2020 modtog Troldtekt DI Prisen (fra Dansk Industri) for sin ambitiøse grønne omstilling, der er baseret på Cradle to Cradle-konceptet.

6 gode grunde til at vælge Troldtekt

God akustik:
Råvarerne træ og cement bliver til træbeton, som har en unik overfladestruktur. Den sikrer, at Troldtekt akustikplader effektivt absorberer lyden. En loftkonstruktion med Troldtekt sluger omkring 80-90 procent af lyden, mens et loft af beton til sammenligning typisk kun absorberer 1-2 procent.

> Læs om god akustik med Troldtekt

Dokumenterede bæredygtighedstiltag:
Troldtekt indeholder ingen stoffer, som er skadelige for mennesker eller miljø. Dermed kan de vende tilbage til naturens kredsløb som næringsstof eller indgå som råvare i cementproduktion. Troldtekt akustikplader bidrager positivt til pointene i de førende certificeringer af bæredygtige bygninger.

> Læs om dokumenterede bæredygtighedstiltag med Troldtekt

Sundt indeklima:
Troldtekt har opnået det danske Indeklimamærke i de bedste kategorier inden for afgasning og partikelafgivelse. Dertil kommer flere internationale mærkninger og vurderinger, bl.a. den britiske Allergy Friendly UK, den finske M1-klassificering og A-klassificering (bedste klasse) i den svenske Sundahus Miljødata.

> Læs mere om sundt indeklima med Troldtekt

Effektiv brandsikring:
Hver enkelt træfiber i Troldtekt er omsluttet med og beskyttet af ikke-brandbar cement. Derfor er Troldtekt et svagt antændeligt materiale, der i tilfælde af brand kun afgiver svag varme og næsten ikke udvikler røg. Troldtekt akustikpladerne er brandklassificeret B-s1,d0 efter den europæiske standard EN 13501.

> Læs mere om effektiv brandsikring med Troldtekt

Naturlig styrke:
Troldtekt akustikplader af træbeton kombinerer styrken fra cement med træets åndbarhed. På den ene side er de særdeles robuste og fugttolerante – på den anden side er de fleksible, så du kan save og skrue i dem. Troldtekt har en levetid på mindst 50 år – men erfaringsmæssigt snarere 75-80 år.

> Læs mere om naturlig styrke med Troldtekt

Fleksible designmuligheder:
Med forskellige farver, strukturer, kantudformninger og ophængssystemer har du stor individuel frihed til at designe loft- og vægflader med Troldtekt. Både med klassiske Troldtekt akustikplader og med den nye serie af designløsninger, hvor overfladen er bearbejdet med fræsede spor eller ekspressive mønstre. Troldtekt designløsninger har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020.

> Læs mere om fleksible designmuligheder med Troldtekt

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Danmark
CVR nummer: DK45810011
P nummer: 1011753120
150-160
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312