23948sdkhjf
Del siden

Reesink Construction

Reesink Construction er en af Danmarks førende forhandlere af entreprenør-, landbrugs- og industrimaskiner. Vi har fokus på maskinens totale omkostninger for kunden, hvilket kort vil sige kvalitet, driftsomkostninger og gensalgsværdi – "Total Cost of Ownership”. Alt dette, selvfølgelig bakket op af en række professionelle services, vi kan yde hver dag, året rundt.

Virksomheden har rødder tilbage til 1950’erne. I 1962 blev virksomheden et aktieselskab og blev kendt som Nicolaisen & Larsen A/S. I dag har vi et solidt fundament med vores hollandske ejere Royal Reesink, som er en af de største spillere på markedet indenfor maskiner og logistik.

Nicolaisen & Larsen A/S blev importør og forhandler af JCB maskiner i 1975. Med et produktsortiment på over 300 forskellige modeller, indenfor entreprenør-, og industrisegmentet, kan vi dække lige netop din virksomheds behov. Udover at importere og sælge nye maskiner og relateret udstyr, sælger vi også brugte maskiner og udstyr, samt reservedele. Derudover sørger vi for alle tænkelige services på/til dine maskiner og udstyr.

I 2022 skiftede virksomheden navn til Reesink Construction efter af være blevet opkøbt af Royal Reesink i 2021.

Vores produktsortiment er bredt og består blandt andet af: Rendegravere, Teleskoplæssere, Gummihjulslæssere, Gravemaskiner, Minilæssere, Teletrucks og Dumpere.

Vi ligger vægt på at have engagerede og loyale medarbejdere, hvilket man også kan se ved at nogle af vores medarbejdere har afholdt deres 40 års jubilæum hos os. Vi kan som virksomhed dermed tilbyde vores kunder, en grundig indsigt og vejledning i produktsortimentet.

Virksomheden har afdelinger placeret således de dækker Danmark, med korte responstider til følge. Der er således beskæftiget ca. 45 medarbejdere, på henholdsvis Sjælland, Fyn og I Jylland. Vi har landsdækkende service, så uanset hvor du og din maskine befinder sig, er vores serviceteknikere altid nær.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705
48
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281