23948sdkhjf

Felder Group Denmark ApS

Felder Group Danmark er specialister i træbearbejdningsmaskiner! Vores rådgivningsteam står til disposition, når du vil investere i en ny træbearbejdningsmaskine. Vi hjælper dig med råd omkring de utallige udstyrsmuligheder der findes til maskinerne, så du får det rigtige udstyr. Det er din sikkerhed! Sådan sikrer du dig at din "nye maskine" har det rigtige udstyr!

Felder Group Danmark er en del af den Østrigske koncern FELDER, der har base i Hall i Tirol, Østrig. Felder Group beskæftiger sig med udvikling, konstruktion og salg i hele verden af førsteklasses træbearbejdningsmaskiner.

5 gode grunde for at vælge en FELDER:
Du kan trygt stole på træbearbejdningsmaskiner fra FELDER!
Førsteklasses forarbejdning og produktion, innovativ videreudvikling og kompromisløse kvalitetskrav betegner træbearbejdningsmaskiner fra Felder, med udgangspunkt i kriterier omkring stabilitet, funktionalitet og lang levetid som en selvfølge for vores maskiner.

Rådgivning - som man kan regne med!
Hos Felder får du fagmæssig rådgivning og service fra første øjeblik. Felders rådgivnings team står til din disposition ved investering i den nye træbearbejdningsmaskine.

Vores serviceteam står parat!
Vores kundeservice- og servicemedarbejdere bliver løbende uddannet af specialister på fabrikken i Hall. Felders udstillingscentre og filialer, der er placeret i nærheden af dig sikrer, at dine maskiner altid er klar til indsats.

Klik her for at komme til vores hjemmeside!

Pålidelige maskiner fabrikeret i Østrig!
Felder træbearbejdningsmaskiner er et top produkt fra Østrig. Produktion og udvikling foregår på fabrikken i Hall, Tirol. Moderne fabrikationsteknik og produktionsmaskiner og en kontinuerlig kvalitetssikringsproces garanterer kvalitet, præcision og pålidelighed for din nye træbearbejdningsmaskine.

Maskinen efter dit ønske!
Alle Felder træbearbejdningsmaskiner produceres efter kundernes specifikke ønsker. Vi bygger en individuel maskine til dig, nøjagtig som du har tænkt dig den skal være!

Se alleNyheder

Se alleNyeste maskiner

Nyeste produkter

Fakta om Felder Group Denmark ApS

Adresse
Felder Group Denmark ApS
Teknikervej 18
7000 Fredericia

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 70203160

Fax: +45 70203190

CVR nummer: DK37314846

P nummer: 1012305067

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Christina Christensen
Afdeling: Felder Group Denmark
Stilling: Administativ medarbejder
Direkte telefon: +45 70203160

Jens Erik Garbenfeldt Jessen
Afdeling: Felder Danmark
Stilling: Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 70203160

Ruben Jacobsen
Afdeling: Felder Danmark
Stilling: Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 70203160

Send til en kollega

0.345