23948sdkhjf
Del siden

Erasmus & Partnere A/S

Erasmus & Partnere A/S er et bredtfavnende rådgivende ingeniørfirma, hvor et dygtigt og erfarent team af ingeniører, energirådgivere, installationseksperter, brandrådgivere, kloakmester, tegnere. m.fl. tilbyder kompetent teknisk rådgivning og professionel faglig sparring inden for bygge- og anlægssektoren.

Rådgivende ingeniører med bred vifte af ydelser
Erasmus og Partnere A/S udfører professionel rådgivning og projektering i forbindelse med både større og mindre projekter, og vores ekspertise dækker et stort område – fra udbudsmateriale, byggemodning, enkle bjælkehenvisninger og energiberegninger til totalrådgivning, kloakprojektering, indeklima, bæredygtigt byggeri og brandteknisk rådgivning – i forbindelse med både nybyggeri, til-/ombygning og renoveringer.  Vores erfarne projektledere sørger for interne koordinering mellem de forskellige fagområder, sådan at du kun har én kontaktperson.

Professionel rådgivning til erhvervslivet
Vi har rådgivet erhvervslivet under navnet Erasmus & Partnere RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S siden 2005, men firmaets historie går endnu længere tilbage, og vi har gennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for vores rådgivningsområder. Erfaringen kombinerer vi med kontinuerlig og relevant uddannelse, så vi altid er fuldt opdateret med hensyn til muligheder, regler og miljø.  Fra afdelinger i Hjørring, Aalborg og Brønderslev rådgiver vi i forbindelse med byggeprojekter i Danmark og resten af Norden.

Erasmus & Partnere A/S udfører bl.a. RÅDGIVNING for ENTREPRENØRER, BYGGEFIRMAER, ARKITEKTER, TYPEHUSFIRMAER og tæller både professionelle og private bygherrer blandt vores kunder. 

Erasmus & Partnere A/S ejes og ledes af ingeniørerne Lasse Buurgaard Jørgensen, Thomas Ellitsgaard og Simon B. Markussen.


www.erasmus.dk

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
CVR nummer: DK28493584
P nummer: 1011158311
21

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.333