23948sdkhjf
Del siden

HUJ A/S

HUJ A/S er en byggevirksomhed der beskæftiger sig inden for murer-, beton-, og tømrerfaget. Dertil kommer at vi engagerer os i partnering, stor- og hovedentrepriser.

Vi er et firma med stolte håndværksmæssige traditioner med i bagagen - traditioner, der bygger på gensidig tillid igennem mange år. Vi har fokus på at levere et godt stykke arbejde af god håndværksmæssig kvalitet, samt behandle kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere godt.

Lidt historie...
Hans Ulrik Jensen A/S - HUJ A/S - blev etableret d. 1. april 1978 af Hans-Ulrik Jensen, virksomheden voksede i løbet af de første 10 år til ca. 25 ansatte.

Den 1. august 1981 startede Bent Johnsen i murerlære hos Hans-Ulrik Jensen.
Efter endt uddannelse arbejdede Bent Johnsen et par år som svend hos Hans-Ulrik, hvorefter han læste videre på Byggeteknisk mesterskole.

Den 1. januar 1988, var Bent Johnsen tilbage hos Hans-Ulrik. I 1991 indgik Bent Johnsen som ligestillet partner i Kompagniskab med Hans-Ulrik Jensen.

Hans Ulrik Jensen har gennem de sidste 25 år deltaget i organisationsarbejdet for arbejdsgiverforeningen, og sidder således i dag som næstformand i Dansk Byggeri samt i bestyrelsen i DA. Der udover sidder han i diverse foreninger; Næstformand i Byggeriets uddannelser, Bygge- og anlægsbranchens udviklingsfond, Dansk Byggeris uddannelsesudvalg, samt i repræsentantskabet for hhv. RealDania og Djurslands Bank.

Bent Johnsen har siden 2001 stået for den daglige drift af virksomheden.

I 2012 blev Kasper Skjøde Høegh Stjernvik medejer af HUJ A/S på lige vilkår med de to øvrige ejere.

HUJ A/S
Energivej 22
8963 Auning
Danmark
CVR nummer: DK18586908
P nummer: 1003490772
50

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312